Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Дикі танці: АЗС ОККО натрапила на хейт через дивне відео з чорними пакетами

Розповідаємо, як працівники АЗС втрапили у неприємно ситуацію через свою витівку

Фото: Скрішоти з відео. Колаж: Pro Гроші

Мережа АЗС Окко потрапила у скандал через недолуге відео

Фото: Скрішоти з відео. Колаж: Pro Гроші

Навколо однієї з мереж АЗС ОККО в Одесі несподівано спалахнув скандал. Причиною стало те, що працівники заправки поділилися у соціальній мережі Тік Ток відеокадрами, на яких вони одягнені у чорні поліетиленові пакети й танцюють єврейський танок.

Згодом ці кадри з'явилися в одному з місцевих Telegram-каналів.

Однак зміст відео зовсім не сподобався українським користувачам соціальної мережі. Деякі звернули увагу на те, що кадри є не дуже коректними, зважаючи на війну, яка просто зараз відбувається між Ізраїлем та Палестиною.

Невдовзі представники АЗС ОККО пояснили дії своїх працівників, які створили такий дивний ролик. За словами керівника Департаменту комунікацій компанії, "люди знімали ролик для свого внутрішнього змагання".

"На жаль, не подумали зовсім головою, коли використовували музику. Ми вже спілкувалися з колегами, вони видалять ролик і запишуть вибачення. Знову ж таки, наголошую: наша компанія, як і вся Україна, з Ізраїлем", – йдеться у повідомленні.

Помпезне весілля колишнього прокурора та експрацівниці ДБР

Ростислав Ільницький та Роксолана Москва зіграли пишне весілля поблизу Львова. На святі навіть побували відомі українські співаки.

Саме свято відбувалося у п'ятизірковому комплексі Emily Resort, у якому усі запрошені розважалися два дні – 7 і 8 жовтня. А привітати колишнього прокурора та співробітницю ДБР прийшли відомі бізнесмени, юристи, депутати, а ще доволі одіозні працівники правоохоронних органів та податкової.

Поважних гостей розважали Оля Полякова, Дзідзьо, Олександр Пономарьов та інші вітчизняні зірки.

Однак суспільство досить неоднозначно сприйняло новину про таке пишне весілля. Люди кажуть, що святкувати з таким розмахом під час війни зовсім недоречно.

Онучку Олексія Данілова розкритикували за кліп

Раніше розповідали, що онучка секретаря РНБО Олексія Данілова будує кар'єру співачки. Власне, через це вона й потрапила в немилість до суспільства.

Усе тому, Маша Данілова вирішила прорекламувати кліп на пісню "Кайф" на екрані торгового центру "Гулівер" у Києві. І сповістила про цю радісну новину на своїй сторінці в Instagram.

Зважаючи на те, що ТРЦ розташований у центрі столиці, багатьох людей зацікавила інформація, скільки ж коштує така реклама. Хвиля обурення стала ще більшою після того, як деякі пабліки розповсюдили інформацію, що реклама не могла коштувати менше мільйона гривень.

Однак сама Данілова згодом розповіла, що її кліп транслювався абсолютно безплатно, як подяка та подарунок від ТРЦ і платформи dity.help.

Раніше ми писали, як сталося так, що повнолітні сини мера Львова не отримала повістки в армію. Також ми пояснювали, з ким зібрався судитися одіозний Олексій Арестович.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.