Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Дбає про безпеку? Що вигадав Ілон Маск для захисту користувачів у Twitter

Компанія Ілона Маска шукає нові способи боротьби з шахрайством на платформі Twitter

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Компанія X запровадить нову функцію верифікації

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Ілон Маск підготував нові зміни для учасників соцмережі Twitter. Видається, що компанія готується до впровадження оновлених функцій перевірки особистих даних.

Про це пише користувач з ніком Nima Owji.

Що зміниться для користувачів

Інформації про зміни не так вже й багато, але відомо, що користувачам платформи хочуть запропонувати ділитися державним посвідченням особи та робити селфі під час верифікації. Зазначається, що вперше позначка "ID підтверджено" з'явилася у профілі Ілона Маска на початку серпня.

Оновлена функція верифікації триватиме не більше п'яти хвилин. Інформація, яку надаватимуть користувачі, зберігатиметься на серверах орієнтовно 30 днів. Вона використовуватиметься для "захисту та безпеки, включно із запобіганням видавання себе за іншу особу".

Як відбуватиметься верифікація на платформі X

Вочевидь, Twitter перебуває у пошуках боротьби з шахрайством на платформі. Компанія не проводить власних перевірок ідентичності, хоча й запровадила певні запобіжники, як-от функцію перевірених організацій. Хоча пропонує підтверджений статус кожному, хто платить за підписку X Premium.

Новий дизайн Twitter

Після того, як мільярдер Ілон Маск придбав соціальну мережу, він постійно оновлює функціонал платформи, а також працює над іншими змінами. Наприклад, наприкінці липня бізнесмен повідомив, що відмовляється від звичного для усіх бренду Twitter.

Зокрема, платформа отримала новий логотип у вигляді букви Х. А ще він показав, який приблизно вигляд отримає новий логотип компанії:

Яким може бути оновлений логотип Twitter

У Twitter з'явиться монетизація контенту

Ще на початку 2023 року платформа запровадила функцію монетизації, завдяки якій користувачі можуть заробляти на своєму контенті через платну підписку на їхні стрічки. Як пояснив Ілон Маск, у них буде можливість отримувати гроші за свої тексти, фото та відео, після публікації у соцмережі.

За словами власника компанії, мережа передає 97% прибутку авторам, які заробляють до 50 000 доларів, і 80% тим, хто заробляє більше. Він також додав, що впродовж наступних 12 місяців Twitter не вимагатиме комісію за підписки.

У майбутньому автори контенту отримають доступ до опцій створення платних розсилок та інших видів контенту, які можна монетизувати, додав Маск.

Раніше ми розповідали, що найближчим часом зміниться у застосунку Telegram. Також ми писали, кому і за що ТікТок платить шалені гроші.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.