Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Apple звільнила одного з керівників через невдалий жарт про пестощі

Цитата до фільму 1981 року виявилась пагубною для кар'єри віце-президента по закупівлі компанії Apple

Фото: Unplash, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Apple звільнила працівника за невдалий жарт

Фото: Unplash, Pexels. Колаж: Pro Гроші

На питання популярного блогера, як він заробляє на життя, Тоні Блевінс відповів, що "пестить жінок з великим бюстом", Після цього він був вимушений піти у відставку.

Про це повідомляє Bloomberg.

Пожартував і залишився без роботи

На початку вересня у мережі з'явилось відео, де Блевінс паркував свій автомобіль і в цей час до нього підійшов відомий TikTok-блогер Деніел Мак з питанням про заробіток на життя.

"Я маю дорогі авто, граю у гольф та люблю пестити жінок з великим бюстом. Але для цього в мене є вихідні та відпустка", – зі сміхом відповів Блевінс.

Саме цей жарт був відсилкою до цитати з фільму "Артур", де головний герой так описував свою кар'єру.

Ролик з відповіддю віце-президента відомої компанії став вірусним у мережі, та набрав понад 1,3 млн переглядів у TikTok та 40 тис. вподобань в Instagram. Однак це відео потрапило і до відділу кадрів Apple, після чого розпочалося внутрішнє корпоративне розслідування.

Найвідоміша компанія у світі дуже суворо відноситься до контенту, який опубліковують їх працівники та завжди просять виявляти повагу в усіх онлайн-комунікаціях.

Колишній віце-президент Apple звернувся до всіх, кого міг образити даним висловом, адже він просто хотів пожартувати.

Раніше ми розповідали, як лишився роботи гендиректор Yakaboo, через невдалий жарт про жінок. Також ми писали, за скількі днів можна заробити на новинку від Apple.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.