Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Amazon змінив умови для українських продавців – як тепер збільшаться прибутки

Зміни допоможуть просувати українську продукцію на світовому ринку та покращать умови для підприємців з України

Фото: Flickr, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Можливостей для українців стало більше

Фото: Flickr, Pexels. Колаж: Pro Гроші

З початку повномасштабної війни в Україні з'явилося багато урядових та неурядових програм фінансової допомоги підприємцям. Щоб допомогти втримати падіння української економіки, великі міжнародні компанії також долучаються до допомоги. Зокрема, про зміни для українських продавців оголосив і Amazon.

Що тепер доступно для українців на маркетплейсі, розповів міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Витрати стануть меншими

Щоб підтримати Україну під час війни, на цілий рік Amazon скасував комісію для українських підприємців, які продають товари в Євросоюз та Велику Британію.

"Українські підприємці зможуть активніше масштабуватися на європейський та світовий ринок, знаходити там нових клієнтів. Це стане потужним поштовхом до популяризації України та нашого бізнесу за кордоном. Нові умови для українських підприємців – це перемога на економічному фронті", – зауважив Федоров.

Раніше наші продавці мали багато проблем при створенні магазину на маркетплейсі. До того ж із кожного продажу вони змушені були платити від 7 до 17% комісій від ціни за певну категорію товару.

Для українських продавців нещодавно з'явилася ще одна важлива можливість для просування своїх товарів на світовий ринок. Так, у вересні Україна запустила власний маркетплейс.

Made with bravery для сміливих виробників

Сайт Pro Гроші вже писав, що купити на маркетплейсі можна різні категорії товарів, але основна ідея в тому, щоб іноземці купували українські бренди, а український бізнес знаходив нових клієнтів за кордоном.

"Це прибуток, робочі місця, можливість донатити та тримати економіку України на стабільному рівні. 5% з кожного придбаного виробу йдуть на відбудову України через платформу UNITED24", – розповідав раніше міністр Федоров.

Дивіться у нашому огляді, що і за які ціни вже можна купити на сайті, а також яким умовам мають відповідати бізнесмени, щоб виставити свою продукцію на продаж.

Також читайте історії ФОПів та поради юриста про те, які проблеми найчастіше виникають при реєстрації бізнесу і що з цим робити.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.