Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Абоненти Київстару можуть отримати гроші на рахунок: що потрібно зробити

Абоненти зможуть отримати бонусні гроші та витратити їх на телекомунікаційні послуги Київстару

Фото: veles.in.ua, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Абоненти Київстар можуть отримати бонуси за купівлю смартфона

Фото: veles.in.ua, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Українцям запропонували взяти участь в акції від Київстару та отримати на бонусний рахунок гроші. Їх можна витратити на додаткові мегабайти для доступу до мережі Інтернет чи на мобільний зв’язок.

Про це повідомила пресслужба компанії на офіційному сайті.

Стати учасником акції можуть абоненти лише таких тарифів: "LOVE UA. Світло", "LOVE UA. Пісня", "LOVE UA. Сила". Або якщо перейдуть на нову лінійку тарифів. Бонусні кошти нарахують після купівлі мобільного телефону в мережі магазинів Київстар. Йдеться про компенсацію 15% від вартості гаджета.

"Варто також сплатити одноразовий внесок 6 грн. Розмір бонусу буде залежати від ціни придбаної моделі телефону в еквіваленті 1 бонус = 1 гривня. Наприклад, придбання моделі Samsung Galaxy A04 (3/32GB) за 4 599 грн принесе клієнту 689 грн бонусних коштів", – зауважили в Київстарі.

Водночас гроші не можна витрати на власний розсуд, а тільки на телекомунікаційні послуги компанії. Зокрема за бонуси вдасться:

  • придбати 3 місяці оплаченого мобільного зв’язку за тарифним планом "LOVE UA. Світло";
  • 34 рази отримати додаткові 500 Мб мобільного інтернету на день;
  • купити послуги "Маячок", "Ді-Джингл", переадресованих дзвінків, роумінгу та "Міжнародні дзвінки";
  • 13 разів замовити додаткові 5 Гб інтернету до основного тарифу.

Акція розпочалася 1 серпня і триватиме до 30 вересня поточного року. Бонуси діятимуть протягом шести місяців з моменту зарахування, надалі їх анулюють.

Нові правила поповнення телефону

Мобільні оператори змінили процедуру поповнення мобільного телефону з 1 серпня. Тепер у разі необхідності відправити кошти готівкою через банківські термінали обов’язковим є проходження ідентифікації. На вказаний номер прийде одноразовий пароль чи дзвінок, і для підтвердження варто вказати або чотири останні цифри, або код із SMS. Лише опісля вдасться завершити процес внесення коштів у термінал.

Якщо ж номер телефону не належить мережі Київстар, то алгоритм дій такий:

  • вказати телефон абонента, якому треба поповнити номер;
  • ввести мобільний номер, на який надійде дзвінок, SMS чи повідомлення у месенджері;
  • ввести в поле пароль чи цифри номера;
  • внести необхідну суму.

Так само здійснюватимуть ідентифікацію абоненти Vodafone. Нагадаємо, це необхідно тільки у випадку поповнення готівковими коштами.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що Київстар надав клієнтам більші обсяги гігабайт і розповідав, як під'єднати та скільки потрібно платити. Також ми повідомляли, що Київстар відмовився від популярної послуги з 23 червня.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.