Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Київстар відмовиться від популярної послуги з 23 червня – як це вплине на клієнтів

Абонентам двох тарифних планів відключать послугу, яка дозволяла переглядати ТБ на кількох великих екранах одночасно

Фото: Pexels, Fenomen.ua. Колаж: Pro Гроші

Київстар закриє популярну послугу для клієнтів

Фото: Pexels, Fenomen.ua. Колаж: Pro Гроші

З 23 червня абонентам двох тарифних планів – "Все разом" та "Домашній Інтернет" – відключать послугу "Додатковий пакет програм". Завдяки їй українці могли дивитися ТБ на різних великих екранах, якщо мали підключений один основний ТВ-пакет Київстар.

Про це повідомила пресслужба мобільного оператора на офіційному сайті.

Всі клієнти, які використовують вказану послугу, будуть попередженні про відключення через SMS. Але їм не варто хвилюватися, оскільки закриття "Додаткового пакета програм" не вплине на можливість переглядати ТБ на 5 різних пристроях одночасно і в будь-якій комбінації, бо пакет "Київстар ТБ" діятиме надалі.

Не потрібно додатково сплачувати по тарифу, достатньо лише оплатити існуючий ТВ-пакет і вибрати пристрої для перегляду. Всього, як відомо, існує кілька пакетів: "Дитячий", "Дорослий", "КіноХіт HD" та "Сine+". Їхня вартість не однакова, варіюється від 50 до 100 грн на місяць та включає різний набір каналів.

Скористатися "Київстар ТВ" можна після підключення на офіційному сайті компанії. Ціни за місяць користування теж різні – від 120 до 150 грн перші три місяці, від 150 до 200 грн після завершення пільгового терміну.

Клієнти можуть заощадити та замовити пакети "Все разом Преміальний" чи "Все разом Сімейний". Вони одразу включають домашній інтернет, ТБ і мобільний зв'язок, а коштують 450 грн та 350 грн на місяць відповідно.

Київстар запропонував новий вигідний тариф

Влітку українці можуть скористатися новим тарифом від мобільного оператора, що входить у лінійку "ВСЕ РАЗОМ". Йде про "ВСЕ РАЗОМ Сезонний", який доступний для підключення тільки до 31 серпня поточного року. Абонентам варто пришвидшитися, аби встигнути замовити пакет, бо він пропонує чимало можливостей всього за 200 гривень на місяць.

В пакет входять:

  • домашній інтернет на швидкості до 100 Мбіт/с (3 місяці ознайомлювального доступу на швидкості до 1 Гбіт/с);
  • 15 ГБ мобільного інтернету та збереження невикористаного залишку при вчасному знятті коштів за тариф;
  • безліміт у мережі Київстар та 150 хвилин на інші номери по Україні та за кордон;
  • суперсила Гігабіт (деякі програми та послуги без плати за трафік).

Деякі тарифи з 1 червня перейменували, наприклад, "ВАШ Комфорт" отримав назву "LOVE UA Рух. Контракт". Так само тариф "ВАШ Безлім" вже називається інакше – "LOVE UA Успіх. Контракт".

Раніше сайт Pro Гроші писав, що Київстар здивував клієнтів оновленням 15 червня та розповідав, що тепер можна отримати. Також ми повідомляли, які найдешевші тарифи пропонують в Київстар, Vodafone і lifecell.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.