Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Київстар оновив послуги для деяких клієнтів – що змінилося з 4 липня

Абоненти можуть отримати в п’ять разів більше додаткових мегабайтів на день, а вартість змінилася незначно

Фото: TTT, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Київстар надав більше додаткових мегабайт контрактним абонентам

Фото: TTT, Pexels. Колаж: Pro Гроші

З 4 липня абоненти деяких контрактних тарифів Київстар можуть користуватися збільшеною кількістю додаткових мегабайтів. Вони стають доступні для підключення після закінчення основного обсягу інтернету в тарифі.

Про це повідомила пресслужба компанії на офіційному сайті.

Нові можливості отримали користувачі таких тарифних планів: Київстар 4G Simple, Київстар 4G Simple+, Київстар Онлайн+, Київстар Родина, Smart, Інтернет для батьків, ВАШ Старт, ВАШ Вибір, ВАШ Регіон, LOVE UA. Контракт, LOVE UA База, LOVE UA Cвобода, ЛЮБОВ до батьків та ЛЮБОВ до батьків. Домашній.

Вони мають основні мегабайти для доступу до мережі Інтернет і додаткові, доступні для нарахування за 20 грн на день. Українці за цю суму отримують 500 Мб, тоді як раніше могли під'єднати лише 100 Мб за 10 грн.

"Після закінчення всіх мегабайтів в пакеті, буде діяти безлімітний інтернет з обмеженням швидкості до 0,8 Мбіт/с. Наступного дня абоненти можуть отримати повторно додатковий пакет на тих же умовах", – уточнили в Київстарі.

Більше базових пакетів у роумінгу

З 15 червня компанія збільшила кількість наданих хвилин, повідомлень і мегабайтів у роумінгу, аби абоненти могли спілкуватися з родичами й друзями за кордоном. Контрактні та бізнес-клієнти можуть під'єднати до 99 пакетів на добу для кожної з послуг. А якщо обсягів буде недостатньо для підтримання зв’язку, дозволяється окремо оплачувати 1 хвилину, 1 SMS чи 1 МБ.

Також далі працює послуга "Роумінг, як вдома", нею послуговуються абоненти у 27-ми країнах Європи, зокрема в Польщі, Румунії, Німеччині, Італії, Болгарії, Австрії, Хорватії, Ірландії, Люксембурзі, Португалії, Великій Британії тощо.

Вигідний літній тариф від Київстару

До 31 серпня 2023 року українці можуть під'єднати тариф "ВСЕ РАЗОМ Сезонний". Він коштує 200 гривень на місяць, за що пропонують такі послуги:

  • домашній інтернет на швидкості до 100 Мбіт/с (3 місяці доступ в ознайомлювальному форматі, швидкість – до 1 Гбіт/с);
  • 15 ГБ мобільного інтернету (якщо вчасно оплатити тариф, залишок зберігається і додається до нового пакету);
  • безліміт на дзвінки у мережі Київстар та 150 хвилин на інші номери;
  • суперсила Гігабіт.

Тариф працюватиме й після 31 серпня, але буде недоступний для підключення. Тому всім охочим варто встигнути замовити послуги якомога швидше.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що Київстар відмовиться від популярної послуги з 23 червня і розповідав, як це вплине на клієнтів. Також ми повідомляли, які найдешевші тарифи пропонують в Київстар, Vodafone і lifecell.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.