Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Абоненти Київстару масово поскаржилися на проблеми зі зв’язком – що сталося

Користувачі почали розповідати про відсутність покриття, причому проблему виявили по всій Україні

Фото: Google Maps

Збій в роботі Київстару

Фото: Google Maps

Абоненти Київстару вранці 19 вересня помітили, що мобільний зв'язок не працює. Можливо додзвонитися тільки в роумінгу, оскільки доступ до Інтернету також зник. Проблема не точкова, про неї почали писати користувачі послуг компанії по всій Україні.

Клієнти залишили скарги в коментарях до посту Київстару в соціальній мережі Facebook.

Люди написали, що неможливо нікому подзвонити, адже покриття взагалі немає. Працює тільки роумінг, але від нього українцям ніякої користі. Інформація про непередбачувані збої поступила від абонентів із різних куточків України: Краснограду (Харківська область), Чернігова, Кропивницького, Дніпра, Полтави, Запоріжжя, Кривого Рогу, Кременчука тощо.

 | Фото: скриншот
 | Фото: скриншот
 | Фото: скриншот
 | Фото: скриншот
 | Фото: скриншот
 | Фото: скриншот

Збої в роботі Київстару

Фото: скриншот

Збої в роботі Київстару

Фото: скриншот

Збої в роботі Київстару

Фото: скриншот

Збої в роботі Київстару

Фото: скриншот

Збої в роботі Київстару

Фото: скриншот

Збої в роботі Київстару

Фото: скриншот

У відповідь на скарги співробітник Київстару зазначив, що інженери постійно працюють над поліпшенням мережі. Їм передали інформацію про збої, тож найближчим часом проблему виправлять. Хоча складнощі з покриттям визнали тільки в Дніпропетровській області.

"Передала інформацію для аналізу роботи мережі. З боку компанії буде зроблено все можливе для поліпшення якості", – відповіли в Київстарі користувачам Facebook.

Вигідний тариф у Київстарі


Ще одна скарга від клієнтів, яка актуальна завжди, стосується дорогих тарифів. Нещодавно мобільний оператор підняв вартість деяких пакетів послуг, що обурило українців. Але їм пропонують різні тарифні плани на будь-який гаманець.

Наприклад, є бюджетна пропозиція "LOVE UA Світло Контракт" за 175 грн/місяць. Вона включає такі обсяги послуг:

  • 20 ГБ трафіку;
  • 4,3 ГБ у роумінгу;
  • безлім на дзвінки в мережі Київстар;
  • 150 хв на розмови з абонентами інших мобільних операторів і за кордоном;
  • 100 SMS по Україні;
  • дві Суперсили на вибір.

Суперсили – це додаткові безплатні пропозиції. Абоненти можуть обрати одну чи кілька послуг, залежно від умов свого тарифного плану. В пакет "LOVE UA Світло Контракт" входить безлім на Інтернет, дзвінки та повідомлення, майже 400 телеканалів по Київстар ТБ, відсутність тарифікації для додатків і месенджерів, гігабайти в роумінгу, SIM для планшета і другого смартфона, а також 300 хвилин на інші мережі.

Раніше сайт Pro Гроші писав, за що можуть покарати підприємців на 2 групі єдиного податку. Також ми повідомляли про власників наших улюблених телеканалів і розповідали, кому належать українські ЗМІ.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.