Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

У "Нафтогазі" нагадали, як отримати знижку під час оплати за газ

Отримати невелику знижку під час оплати за газ можна, скориставшись чат-ботом

Фото: УНІАН; Колаж: Pro Гроші

Як отримати знижку від "Нафтогазу"

Фото: УНІАН; Колаж: Pro Гроші

Клієнти "Нафтогазу" активно користуються послугами компанії через онлайн ресурси. Завдяки цьому за добу вдалося отримати оплат на один мільйон гривень.

Про це йдеться у повідомленні команії.

"У цей буремний час, коли кожна гривня має вплив на обороноздатність, ГК Нафтогаз України вдячна кожному клієнту за сумлінні сплати за спожитий газ. Саме ви даєте можливість нам працювати, стабільно постачати ресурс та підтримувати країну під час воєнного стану. Кожен платіж за спожитий газ зараз вкрай важливий", – сказано у повідомленні компанії.

У 2Нафтогазі" також нагадали, як можна отримати знижку під час оплати за газ. Так, якщо сплачувати рахунки в особистому кабінеті на або в чатботі GASUA до 15 числа поточного місяця ви отримуєте знижку 1 %. ЇЇ можна буде використати під час наступного платежу.

За допомогою бота можна оплатити/сформувати рахунок, дізнатися про стан свого рахунку, отримати онлайн-послуги (наприклад, про наявність пільг/субсидій), отримати онлайн-консультацію. Для цього необхідно обрати відповідну опцію в меню.

Нагадаємо, сьогодні в Україні є кілька способів контролювати, чи маєте ви заборгованість з оплати послуг житлово-комунального господарства. Сайт Pro Гроші пояснює, як дізнатися про свої борги за комуналку.

Раніше ми також писали, скільки платитимемо за гарячу воду до кінця року і розповідали, хто може не платити за комуналку під час війни.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.