Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

"Нафтогаз" розіслав нові платіжки: хто з клієнтів може отримати бонус

У національній компанії запропонували знижку для клієнтів та нагадали про нові платіжки

Фото: ЦКС, Уніан. Колаж: Pro Гроші

"Нафтогаз" нагадав клієнтам про умови оплати

Фото: ЦКС, Уніан. Колаж: Pro Гроші

Газопостачальна компанія "Нафтогаз" вже розіслала своїм клієнтам платіжки за блакитне паливо і на додачу запропонувала знижку абонентам, які виконають певні умови.

Про це повідомила прес-служба "Нафтогазу".

У повідомленні зазначається, що ті користувачі, які погасять рахунок до 15 числа, отримають бонус – мінус 1% на оплату у наступних місяцях.

Зауважте, що напряму "Нафтогазу" потрібно заплатити не лише за серпень, а починаючи з травня.

Де знайти платіжку?

Окрім паперового варіанту, який потрапляє у вашу поштову скриньку, можна подивитись рахунок в особистому кабінеті на сайті my.gas.ua, у чат-боті GASUA у Viber, Telegram та NaftogazGasSupply у Facebook Messenger.

Крім цього, рахунок має надійти на вашу електронну пошту і після цього її можна роздрукувати в терміналах самообслуговування EasyPay.

Якщо ви хочете забути про оплату на кілька місяців, можна заплатити і заздалегідь.

"Гроші залишаються на вашому особовому рахунку і будуть списані тільки за фактично спожитий газ у наступних періодах. У разі переплати ви також повинні щомісяця передавати показання газового лічильника вашому облгазу", – наголошують у "Нафтогазі".

Що мають робити клієнти "Нафтогазу"?

Окрім оплати за блакитне паливо, клієнти НАКу мають щомісяця, з 1 по 5 число, передавати показання газових лічильників.

Це необхідно для того, щоб у квитанціях було нараховано правильні обсяги спожитого газу. Передавати дані треба вашому оператору ГРМ (облгазу), після чого їх отримує і "Нафтогаз".

Якщо компанія не має показників вашого лічильника, оператор ГРМ завантажує на платформу граничні обсяги споживання відповідно до Кодексу ГРМ. Це може призвести до переплати, оскільки завантажені обсяги можуть бути більше реального споживання газу.

Передавати інформацію можна не виходячи з дому, наприклад, за реквізитами, які можна знайти на сайті компанії або в рахунках за газ, які надходять вам щомісяця.

Раніше ми також писали, скільки платитимемо за гарячу воду до кінця року і розповідали, хто може не платити за комуналку під час війни.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.