Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Кошти списались, а на рахунку нуль: у Yasno пояснили, як розв'язати проблему

Розповідаємо, що робити якщо сплатили кошти за світло за іншого клієнта та як виправити таку помилку

Фото: Unsplash

Що робити коли сплатили за світло іншому абоненту

Фото: Unsplash

Ніхто з нас не застрахований від помилок, це також стосується оплати комунальних послуг. Щоб не виникла ситуація, коли кошти будуть відправлені на чужий особовий рахунок, важливо пильно перевіряти правильність вказаних даних. Але якщо помилка таки трапилась, не варто панікувати, її можна виправити та переказати сплачені кошти на правильний рахунок.

Про те як діяти коли кошти за світло були відправлені на хибний рахунок розповідає повідомила компанія "YASNO".

Зрозуміти, що кошти були сплачені на чужий особовий рахунок клієнт може коли:

  • після оплати рахунка кошти, які були сплачені, не відображаються в Особистому кабінеті YASNO;
  • після оплати він отримав смс-повідомлення від YASNO про все ще наявний борг.

Які документи клієнт має передати YASNO, щоб кошти повернули на його особовий рахунок

Щоб компанія зрозуміла що трапилась помилка та змогла перевести сплачені гроші на правильний особовий рахунок клієнта, він повинен відправити на електронну пошту [email protected] скан-копії таких документів:

  • квитанції про проведену оплату, а у разі, якщо у квитанції вказано лише номер банківської карти, то необхідно також надати підтвердження власника картки;
  • заяви на пошук та зарахування коштів на свій особовий рахунок, форма довільна, але обов’язково зазначити особовий рахунок, на який варто перевести кошти;
  • документу, що підтверджує особу, наприклад, перша сторінка паспорта.

Після того, як всі документи отримають фахівці YASNO, протягом 2-3 днів кошти будуть повернені на особовий рахунок клієнта.

"Таких історій в нашій практиці не багато, але все ж часом вони трапляються. Дотримуючись вищезазначеного алгоритму, кошти можна повернути на свій рахунок дуже швидко, то ж підстав для хвилювання немає", – розповів генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.

Щоб перевірити зарахування коштів споживач може зайти в Особистий кабінет YASNO, а клієнт, якому випадково були зараховані гроші, буде сповіщений компанією про зняття з його рахунка помилково отриманих коштів.

Раніше ми писали, як реагувати коли зникає світло та де знайти інформацію про відключення електроенергії, а також куди звертатись якщо виникають технічні проблеми з лічильником електрики.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.