Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Кияни дочекались тепла: коли у столиці розпочнеться опалювальний сезон

Мер Києва Віталій Кличко розповів, коли у столиці розпочнеться опалювальний сезон

Фото: Unsplash, Pro Гроші. Колаж: Pro Гроші

Опалення вмикають зважаючи на погодні умови

Фото: Unsplash, Pro Гроші. Колаж: Pro Гроші

Опалювальний сезон у Києві розпочнеться з 20 жовтня. Усі будівлі, згідно до технологічного графіка, розпочнуть підключати до системи теплопостачання.

Про це повідомив міський голова Віталій Кличко.

"В складних умовах воєнного стану в Києві здійснили всі необхідні підготовчі роботи. Комунальні служби працюють у посиленому режимі, розуміючи, яким складним буде цей опалювальний сезон. Бо ворог цілить в об'єкти критичної інфраструктури, намагається залишити українців без життєвонеобхідних послуг", — написав він.

Кличко уточнив, що місто збільшило на 10% чисельність аварійно-рятувальних служб, придбало додаткову техніку та матеріали.

"Рішення про старт опалювального сезону ми ухвалили, виходячи, насамперед, з погодних умов. Поступове похолодання та низьку температуру вночі", — наголосив міський голова Києва.

Також важливим чинником для початку опалювального сезону є необхідність економити електроенергію. Киян просять не вмикати електрообігрівачі та кондиціонери та не перевантажувати систему електропостачання.

Нагадаємо, Київ 7 жовтня розпочав опалювальний сезон для закладів соціальної сфери – столичних лікарень, шкіл, дитсадків та інших установ.

Більшість закладів соціальної інфраструктури оснащені індивідуальними тепловими пунктами, що дозволяють регулювати постачання тепла та максимально ефективно використовувати енергоносії.

Також ми розповідали, чому українцям не варто розраховувати на обігрівачі взимку.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.