Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Затримки поїздів та пошкодження Київського вокзалу: в УЗ назвали наслідки ракетних ударів

Багато рейсів не встигнуть прибути до столиці до настання комендантської години

Фото: Укрзалізниця. Колаж: Pro Гроші

Після обстрілів багато поїздів курсують із затримкою

Фото: Укрзалізниця. Колаж: Pro Гроші

Після серії ракетних ударів по території України затримуються в дорозі десятки поїздів.

Про це повідомили у пресслужбі Укрзалізниці.

Так, із запізненням до 30 хвилин рухаються 14 поїздів. Ще 24 рейси затримуються на 30 хвилин і більше. Час затримки вашого поїзда оперативно можна дивитись на спеціальному сайті, а також в розділі "онлайн-табло" в чат-ботах Укрзалізниці та в застосунку. В цьому розділі також додали онлайн-табло вокзалів Конотопу та Шостки.

Приміські поїзди на Львівщині, в Конотопському регіоні та на Харківщині рухаються із затримками у зв’язку зі знеструмленням контактної мережі.

Приміські рейси, що прямують через Лозову, обмежено до станції Самійлівка.

Крім того, Київський залізничний вокзал вже відкритий для пасажирів на вхід та вихід. Як відомо, від ударної хвилі в будівлі Центрального вокзалу столиці повилітали вікна. В УЗ уточнили, що посадка та висадка пасажирів здійснюються за графіком.

Водночас, залізничники закликають не хвилюватися пасажирів, які прибудуть в столицю після комендантської години.

"Вже годуємо пасажирів на Київському вокзалі: пасажири всіх рейсів, які прибудуть сьогодні після комендантської години, зможуть залишитись на ніч на вокзалі. Запаси чаю та їжі вже оновлені", – повідомили в УЗ.

Пасажири можуть отримати консультацію з усіх питань через контактний центр Укрзалізниці за номером 0800 503 111, у чат-ботах, та на наших офіційних сторінках в соцмережах.

Ракетні удари 10 жовтня

Масовий обстріл українських міст російськими ракетами залишив без світла і води деякі міста України. Ворог цілеспрямовано бив по об'єктам зв'язку та енергетики України. Як наслідок, серед іншого, через перебої зі світлом зупинилися ряд поїздів. Загалом пошкоджено 11 важливих інфраструктурних об’єктів у 8 областях і місті Києві.

Ворог застосував по Україні понад 80 ракет. Протиповітряною обороною збито близько 45 ракет, а також знищено 9 із 12 дронів-камікадзе Shahed-136.

Внаслідок ракетних ударів РФ, за даними поліції, щонайменше 10 українців загинули, ще близько 60 дістали поранення.

Раніше ми писали, як працюють банки після масових ракетних обстрілів по Україні. Також ми пояснювали, що потрібно робити, щоб не залишитись без зв’язку.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.