Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

УЗ терміново потрібно міняти вагони – на що масово поскаржилися пасажири

Українці, які подорожували Укрзалізницею, поскаржилися на вагони, які непридатні для перевезення пасажирів

Фото: Укрзалізниця. Колаж: Pro Гроші

Пасажири УЗ незадоволені станом потяга

Фото: Укрзалізниця. Колаж: Pro Гроші

Укрзалізниця має великий попит серед громадян. Більшість пасажирів задоволені послугами залізничного перевізника, але трапляються і неприємні ситуації. Так, нещодавно українці почали масово скаржитися на стан потягів та спеку.

Скарги з'явилися у коментарях під публікацією Укрзалізниці у Facebook.

Українці скаржаться на шалену спеку в потягах

Користувачка Діана Калашник поділилася негативним досвідом мандрівки з УЗ. Вона написала, що заплатила "шалені гроші", а належного сервісу не отримала.

"Заплатили за квитки по 700 грн з людини, потяг 228Л 25.08.2023 направлення Ясіня-Київ, стан не те що незадовільний, це жах. Нема нічого, дихати нічим, все ламається та падає, туалети це зовсім страх, розетки 54 вольт, вибачте, але що вони заряджають? Це жах, а не сервіс!!!!!!!! Їхати неможливо!", – написала незадоволена пасажирка.

Підтримали цю скаргу й інші українці, які подорожували Укрзалізницею. Користувач В'ячеслав Вернидуб також був незадоволений поїздкою. За його словами, вагон УЗ нагадує камеру тортур, адже у спеку там відкривалися лише 3 вікна, і ті в коридорі. Крім того, не працював кондиціонер. Провідник намагався увімкнути прилад, але усі зусилля були марними.

"У вагоні все розвалюється, ще й брудна білизна, власне, нічого нового. Мені здається скот возять у вагонах з кращими умовами, їм хоч дають, чим дихати, а у нас за такі гроші ти маєш ще й страждати", – додав В'ячеслав.

Негативним досвідом поділилася й пасажирка Аліна Коваленко. Вона розповіла, що також подорожувала вищезазначеним потягом.

"Сказати, що це була жахлива поїздка це нічого не сказати. Дихати просто немає чим, гадаю, тварин в кращих умовах перевозять, тому що в них хоча б є повітря!!!", – написала Коваленко.

Жінка підтвердила слова В'ячеслава про те, що у вагоні відкривається лише три вікна в коридорі. Пасажирка зазначила, що ввечері вдалося увімкнути кондиціонер, але він працював лише 5 хвилин. За її словами, вагон непридатний для перевезення людей, особливо в спеку.

УЗ показала новий вагон

Українці, які планують подорожувати потягом №7/8 за маршрутом Київ-Чернівці, зможуть насолодитися новими плацкартними вагонами. Завдяки змінам, тепер пасажири отримають підвищений комфорт. В оновлених вагонах будуть наявні:

  • нова система кондиціонування повітря;
  • вакуумні туалети;
  • якісне індивідуально кероване освітлення.

Зазначається, що на чернівецькому напрямку курсують вагони різноманітних типів. Це включає фірмові вагони для вимогливих пасажирів та більш економні варіанти для соціальних перевезень.

Раніше ми повідомляли, що в УЗ розповіли, на які маршрути знову з'явилися квитки. Також ми писали, скільки коштує перевезти авто Укрзалізницею.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.