Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

УЗ пропонує тропічні умови поїздки: на що масово скаржаться пасажири (фото)

Постійні зусилля Укрзалізниці покращити свої поїзди виявилися недостатніми, адже пасажири продовжують залишати скарги щодо поганого стану вагонів

Фото: Укрзалізниця/Facebook. Колаж: Pro Гроші

Пасажири УЗ поскаржилися на спеку у вагонах

Фото: Укрзалізниця/Facebook. Колаж: Pro Гроші

Укрзалізниця спрямовує свої зусилля на вдосконалення послуг та модернізацію потягів. Попри це, пасажири залізничного перевізника продовжують скаржитися на погану якість обслуговування поїздів.

Пасажирка Алла Заможська поділилася фотографією та своїми враженнями від поїздки Укрзалізницею на своїй сторінці у Facebook.

На що скаржаться пасажири Укрзалізниці

Жінка розповіла про подорож поїздом, що прямував за маршрутом Ромодан-Ромни-Бахмач. Вагон, в якому вона їхала, збув брудним та запущеним. Зокрема, вона зазначила, що сидіння в поїзді були обдерті та зношені. Якщо це ще можна якось пояснити, то ось навіщо вагон опалювався навіть у спекотний день, коли температура за вікном сягала понад +30 градусів, невідомо.

"Укрзалізниця, а що треба зробити, щоб наш багатостраждальний приміський поїзд не нагадував стайню? Сьогодні один вагон опалюється. Вагони не відчиняються. Вікна не відчиняються. Про чистоту я мовчу – я не знаю, чи взагалі прибирають у цих вагонах", – написала обурена пасажирка.

Занедбаний вагон Укрзалізниці
Занедбаний вагон Укрзалізниці
Фото: Алла Заможська/Facebook

В коментарях до публікації Алли зібралося чимало людей, які також поскаржилися на спеку у вагонах Укрзалізниці.

УЗ показала оновлені плацкартні вагони

Укрзалізниця оновила плацкартні вагони одного з поїздів. Завдяки цьому пасажири отримають підвищений комфорт час поїздок. Зміни відбулися у потязі №7/8, який курсує за маршрутом Київ-Чернівці. У цих оновлених вагонах будуть наявні:

  • нова система кондиціонування повітря;
  • вакуумні туалети;
  • якісне індивідуально кероване освітлення.

Представники Укрзалізниці також наголосили, що на чернівецькому напрямку курсують різноманітні вагони. Це включає фірмові вагони для вибагливих пасажирів та більш економні варіанти для соціальних перевезень, у тому числі груп дітей на оздоровлення.

Раніше ми повідомляли, куди УЗ призначила додаткові поїзди, щоб у вересні не виникало таких проблем, як у серпні. Також ми писали, чому були тимчасово скасовані поїзди з України до Угорщини.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.