Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Кількість місць в потягах збільшено: в УЗ розповіли, на які маршрути знову з'явились квитки

Розповідаємо про те, на які міжнародні рейси із України в країни Європи знову з'явились квитки

Фото: Facebook. Колаж: Pro Гроші

В УЗ оголосили про додаткові вагони на популярний рейс

Фото: Facebook. Колаж: Pro Гроші

Досить часто громадяни України подорожують в Європу Укрзалізницею, завдяки рейсам в Польщу, Австрію, Словаччину чи будь-яку інші країну. Проте, останнім часом квитків на такі потяги ставало все менше, але в УЗ знайшли спосіб, як вирішити цю проблему.

Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

На які міжнародні рейси з'явились квитки

В джерелі йдеться про те, що компанія Укрзалізниця запустила додаткові вагони для деяких поїздів на популярні напрямки в Європу.

Повідомляється, що в період з 25 серпня до 3 вересня до потяга №960 Кошице — Мукачево буде додано вагон, завдяки чому з'являться додаткові місця для пасажирів. Відправлення цього рейсу о 8:46 з зі словацького міста Кошице, прибуття до Мукачево о 14:00. Те ж саме стосується і поїзда №961 — відправлення з Мукачево о 14:48, прибуття в Кошице о 18:17.

"Це дозволить уникнути дефіциту квитків на піковий діапазон дат на маршруті, яким можуть скористатися пасажири не лише до Кошице, але й використавши пересадку – на нічний поїзд до Братислави та Праги", – йдеться у повідомленні УЗ.

Крім цього, в Укрзалізниці раніше зазначали, що в зв'язку з тим, що на території Угорщини трапляються часті випадки збою руху поїздів УЗ оголосила про скорочення маршруту потягу Київ — Відень. До слова, нещодавно, цей потяг запізнився на 6 годин.

Новий міжнародний рейс від Укрзалізниці

Раніше ми також писали про те, що в УЗ оголосили про запуск нового міжнародного рейсу. Туди поїде потяг №119/120. Він прямуватимуе зі столиці України — Києва до польського міста Хелм. Зазначається, що виїзд цього потяга буде о 6:28 з Києва, потім будуть дві зупинки — в Рівному о 11:27 та в Ковелі о 13:31. Прибуття до самого Хелма — о 17:27. В зворотню сторону потяг буде виїжджати о 10:23 із Хелма, згодом також робитиме дві зупинки, а в сам Київ він прибуде о 22:45.

Крім цього, зазначимо, що в обидвох випадках пасажирам, які прямують до Варшави потрібно буде здійснити пересадку на польський інтерсіті. Таким чином, після прибуття в Хелм треба буде пересісти на IC21100, який виїде о 18:12 та вже о 21:02 прибуде в столицю Польщі. Теж саме потрібно буде зробити і у зворотньому напрямку, тільки тут вже на інтерсіті IC12100 Варшава — Всходня.

Перший поїід із Києва до Хелма планується вже третього вересня.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в розкладі УЗ відбулись зміни. Також ми повідомляли про додаткові поїзди на деяких напрямках.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.