Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

УЗ повідомила про затримку деяких потягів 29 грудня – перелік маршрутів

Поїзди затримуються через точкове знеструмлення інфраструктури

Фото: УЗ, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Деякі потяги запізнюються через ракетні обстріли

Фото: УЗ, Pexels. Колаж: Pro Гроші

В Укрзалізниці повідомили, що внаслідок початку масованого ракетного обстрілу, який призвів до екстрених відключень електроенергії в деяких регіонах України, затримується низка потягів.

Деталі – на сторінці УЗ в Telegram.

Відомо, що із затримками понад 30 хвилин курсують вісім потягів з 77, які вранці, 29 грудня, перебувають на залізничній колії. Станом на 10:30 є часткові знеструмлення на Донеччині, Харківщині, Сумщині, Київщині, Львівщині та Житомирщині.

Мова про наступні маршрути:

  • №7/8 Одеса – Харків +3:30
  • №65/66 Умань – Харків +1:25
  • №1/2 Харків – Івано-Франківськ +1:03
  • №111/112 Київ – Ізюм +0:46
  • №11/12 Львів – Одеса +0:43
  • №45/46 Харків – Ужгород +0:35
  • №61/62 Харків – Одеса +0:33
  • №129/130 Кременчук – Ворохта +0:30

Також повідомляються, що у Києві кільцева електричка рухається за розкладом. Оскільки триває повітряна тривога, посадка й висадка пасажирів здійснюється через підземні переходи. На вокзалах працюють Пункти незламності, які мають резервне живлення та можуть прихистити громадян.

"Резервні тепловози працюють, пасажирів з Інтерсіті+ до Краматорська ми пересаджуємо до резервних вагонів далекого сполучення під теплотягою. Жодного скасованого рейсу, продовжуємо рух", – йжеться у повідомленні Укрзалізниці. Пресслужба нагадує, що у разі спізнення на поїзд через тривогу є можливість зі своїм квитком сісти на інший рейс такого ж напрямку протягом однієї доби.

Наслідки ракетного обстрілу

Російські окупанти 29 грудня почали черговий масований ракетний обстріл України. Про небезпеку першим повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім. Відомо про роботу систем протиповітряної оборони в кількох областях держави. Через можливість потрапляння в об'єкти критичної інфраструктури в Одеській та Дніпропетровській області застосували екстрені відключення світла.

Відомо, що у столиці уламок ракети влучив у приватний будинок на Осокорках. Наразі інформації про постраждалих немає. Водночас мер Харкова підтвердив серію вибухів у місті, є кілька влучень у Слобідському районі. Ракети долетіли й до Львова, там також повідомили про декілька вибухів.

Раніше сайт Pro Гроші писав про наслідки ударів РФ 29 грудня. Також ми повідомляли, що у двох областях застосовані екстрені відключення світла.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.