Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Укрзалізниця оновила додаток – ця функція знадобиться майже всім

Нововведення дозволить купувати квитки максимально вигідно, без комісії та затримок

Фото: DW, ITC. Колаж: Pro Гроші

Квитки на міжнародні рейси тепер доступні в додатку Укрзалізниці

Фото: DW, ITC. Колаж: Pro Гроші

Національний залізничний оператор повідомив про чергове і довгоочікуване оновлення у мобільному додатку. Йдеться про можливість купувати квитки на міжнародні рейси.

Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці в Telegram-каналі.

Тепер у застосунку, який з'явився відносно нещодавно (доступний для користувачів на App Store та Google Play Market з 11 серпня), можна придбати білети до Польщі – одразу додали квитки на рейси до Хелма, Перемишля та Варшави – а також до Молдови (поїзд №351/352 Київ – Кишинів).

У мобільному телефоні користувач отримуватиме детальну інформацію стосовно доступних рейсів, а також маршруту обраного поїзда. На екрані відображатимуться дані про всі станції на шляху до місця призначення і тривалість зупинок. "Тепер можна спланувати, на якій із зупинок бігти за пиріжками та колою", – пожартували в Укрзалізниці.

Як зазначили в повідомленні, станом на 1 листопада додаток завантажили понад 285 000 користувачів. Через телефони українці купили понад 270 000 квитків, що говорить про зручність і популярність застосунку.

Що дозволяє робити додаток

Укрзалізниця, попри цифровізацію України, до останнього відмовлялася розробити застосунок для продажу квитків та інформування пасажирів. Але вже у серпні поточного року в мобільних онлайн-магазинах з'явився офіційний додаток від національного залізничного перевізника.

Кілька разів його оновлювали і виправляли недоліки, зокрема востаннє додали онлайн-табло 15 найбільших вокзалів в Україні. Крім цього додаток дозволяє:

  • купити квитки на всі поїзди далекого сполучення по Україні;
  • повернути білети;
  • отримувати сповіщення про рейс та колію прибуття/відправлення потяга;
  • знайти необхідний рейс та відповіді на поширені запитання щодо перевезень;
  • отримати доступ до особистого кабінету зі збереженням історії рейсів та особистих даних для швидких повторних замовлень.

Оскільки у застосунку квитки продає напряму Укрзалізниця, користувачам дуже вигідно послуговуватися саме ним, адже відсутні додаткові комісії при оплаті та затримки у пошуках потрібного рейсу.

Далі перевізник обіцяє тільки збільшувати свою діджиталізацію, а саме розробити новий вебсайт і єдиний портал бортових послуг, розвивати онлайн-замовлення сервісів, доступних на залізничних вокзалах – перевезення авто у вагоні, пошук загублених речей, бронювання лаунжу тощо.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що "Дія" додала цікаву функцію про Євробачення. Також ми повідомляли, що метро Києва змінить роботу.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.