Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Українці матимуть змогу дешево літати: яку пропозицію висунули Ryanair

Лоукостер пропонє унікальну пропозицію для пасажирів, що летітимуть в та з України

Фото: Аеропорт Київ/Facebook, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Для відновлення авіаперельотів Україна має забезпечити вільне від російської загрози небо

Фото: Аеропорт Київ/Facebook, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Відомий європейський лоукостер готується до відновлення авіасполучення з Україною. У компанії також запропонували знизити ціни перших квитків, які йтимуть до та з України.

Про це повідомляє ділове видання The Page у Telegram.

Що буде з цінами на квитки

Ryanair розглядає можливість відновлення польотів в Україну до кінця 2023 року. Проте, їх рішення залежатиме від успішних переговорів з українською стороною щодо часткового відкриття повітряного простору.

У разі позитивного вирішення переговорів і відновлення польотів між країнами, Ryanair планує запровадити привабливу пропозицію для пасажирів. Авіакомпанія планує знизити ціни на 1 мільйон або 20% квитків до менше ніж 20 євро. Це має стати однією зі стратегій для привернення більшої кількості пасажирів та стимулювання повернення подорожей.

Україна почала перемовини стосовно відновлення авіасполучення

До Києва прибула делегація від авіакомпанії Ryanair для проведення переговорів з керівництвом міжнародного аеропорту "Бориспіль" стосовно відновлення авіаперельотів після війни. Про це повідомила прес-служба летовища 20 липня.

У переговорах братимуть участь високопосадовці європейського лоукостера, включаючи головного виконавчого директора групи Ryanair Group Майкла О'Лірі, головного виконавчого директора Ryanair DAC Едді Вілсона та комерційного директора Ryanair DAC Джейсона МакГіннеса.

Які передумови для відновлення авіаперельотів в Україну

За словами керівника науково-дослідного інституту цивільної авіації "Украеропроект" Кирила Новікова, для успішного відновлення авіаперельотів після закінчення конфлікту можна дотримуватися наступного плану:

  • Відновлення роботи аеропортів повинно відбуватися за певною черговістю, пріоритет надається найбільш важливим аеропортам, що мають стратегічне значення для країни та регіону.
  • Забезпечення безперешкодного доступу для авіакомпаній та всіх суб'єктів авіаринку до діяльності в аеропортах, що дозволить їм повернутися на ринок та здійснювати польоти.
  • Впровадження питань вартості авіапального та стандартів обслуговування відповідно до вимог та стандартів Європейського Союзу.
  • Зниження податкового навантаження для суб'єктів господарювання авіагалузі, що допоможе стимулювати розвиток авіаційного сектору.
  • Відновлення зруйнованої інфраструктури летовищ, зокрема терміналів, рухомої техніки, рулів та іншого обладнання.
  • Розвиток пріоритетних летовищ, які мають великий потенціал для пасажирських та вантажних польотів, а також створення транзитних хабів, які забезпечать зручне і швидке пересадочне сполучення.
  • Розбудова та створення вантажних аеропортів, що дозволить розвивати вантажні перевезення та сприятиме розвитку експортної та імпортної діяльності.

Після імплементації відповідних рішень, та виконання досягнених угод, Ryanair планує запустити рейси з Києва, Одеси та Львова.

Раніше ми повідомляли, куди можуть дешево полетіти українці в Європі. Такоє ми писали про зміни, які відбудуться з авіаперевезеннями після перемоги.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.