Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Тарифи зростають миттєво: які ціни на таксі пропонують українцям

Розповідаємо, які тарифи пропонують українцям служби таксі під час масштабних відключень світла

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Тарифи таксі під час аварійних відключень

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Після російських ракетних обстрілів у п'ятницю, 16 грудня, по всій території України запроваджено екстрені відключення світла, у зв'язку з цим в деяких регіонах не працюють метро та наземний транспорт. Тому, щоб добратися до роботи, українцям доводиться викликати служби таксі.

Сайт Pro Гроші розповідає, які тарифи пропонують різні служби таксі під час аварійних відключень світла.

Служба таксі Bolt під час екстрених відключень пропонує киянам тарифи, які майже вдвічі більші, ніж зазвичай. Наприклад, щоб зі станції метро Голосіївська доїхати до станції метро Олімпійська, доведеться заплатити 339 гривень, якщо користувачі мають знижку у додатку, то така поїздка обійдеться їм у 299 гривень.

Тарифи у служби таксі Uklon також значно підвищились, щоб проїхати за таким маршрутом українцям доведеться заплатити 279 гривень.

Ракетні обстріли 16 грудня

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що ворог атакував об'єкт критичної інфраструктури у місті 10-ма ракетами, є влучання. Харків повністю залишився без світла, також спостерігаються проблеми зі зв'язком.

Міський голова столиці Віталій Кличко зазначив, що стався вибух у Деснянському та Дніпровському районах. Пізніше стало відомо про вибух у Голосіївському районі. Київ переходить на екстрені відключення, тому у всіх районах спостерігаються проблеми з водопостачанням.

Дуже складна ситуація у Борисполі, місто переходить на аварійний режим роботи. Критична інфраструктура працюватиме на генераторах. Вода подаватиметься по графіку з 6:00 до 9:00, 18:00 до 21:00.

Приліт зафіксовано у Кривому Розі (Дніпропетровська область), терористи влучили у житловий будинок, під завалами рятувальники шукають людей, а Запоріжжя ворог атакував цілих 15 разів.

Через влучання також повністю знеструмлені Полтава та Херсон, а в Кременчуці, крім світла, немає ще й опалення. Аварійні відключення застосовуються у Миколаєві, призупинено роботу частини котелень ОКП "Миколаївоблтеплоенерго", не працює електротранспорт. Повністю без світла залишились Кіровоградська область та місто Черкаси. Міська влада просить усіх зробити запас води на всяк випадок.

Раніше ми розповідали, де значні перебої з водопостачанням після ракетної атаки. Також ми писали, що робити українцям, якщо немає води.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.