Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Скільки доведеться чекати? Укрзалізниця повідомила про затримку потягів

Залізничники роблять все можливе, щоб скоротити відставання поїздів від графіка

Колаж: Pro Гроші

Затримуються 14 рейсів

Колаж: Pro Гроші

У вівторок, 11 жовтня, станом на 8:30 за звичним графіком рухаються 40 поїздів. Однак ще 44 потяги затримуються на різний час. Залізничні вокзали працюють по всій країні у звичайному режимі, а підземні переходи виконують роль укриття.

Про це повідомила Укрзалізниця.

До пів години затримуються 14 рейсів. Також ще 23 рейси запізнюються на 30 хвилин і більше.

Київська кільцева електричка продовжує рух за графіком. Також рух приміських рейсів у всіх регіонах нормалізували, а напруга у контактній мережі відновлена.

За будь-якою інформацією слідкуйте на сайті, в чат-ботах Укрзалізниці в розділі "онлайн-табло" та в застосунку.

"Залізничники роблять все можливе, щоб скоротити відставання поїздів від графіка і пришвидшити прибуття на станції призначення", – додали у компанії.

Ракетна атака 10 жовтня

На ранок 10 жовтня зафіксували запуск 83 ракет різного типу та з різних місць, 43 з них збили українські сили ППО, інші потрапили в об'єкти інфраструктури та житлові квартали в різних містах країни, спричинивши багато руйнувань. Є постраждалі та загиблі.

Через масовані ракетні атаки збільшився попит на залізничні перевезення. Тож у понеділок, 10 жовтня, УЗ додала поїзд №272 сполученням Запоріжжя – Київ. Відправлення з Запоріжжя було заплановане на 20:40, а прибуття в Київ – о 10:42 11 жовтня.

Раніше ми розповідали, за яким графіком та маршрутом прямує поїзд до деокупованого Ізюма. Також ми писали, що Укрзалізниця запустила "Дністровський експрес".

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.