Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Ракетні удари по столиці: як працює метро

Київський метрополітен змінює режим роботи під час тривоги

Фото: Уніан. Колаж: Pro Гроші

Під час повітряної тривоги метро не курсує наземними ділянками

Фото: Уніан. Колаж: Pro Гроші

Столичне метро працює в обмеженому режимі, оскільки велика кількість людей під час повітряної тривоги використовує його як укриття.

Про це попередили у Київській міській державній адміністрації.

Висадка пасажирів здійснюється лише на тих станціях, де немає великого скупчення людей.

"Щодо змін у роботі метро стежте за повідомленнями на станціях. Нагадуємо, що під час повітряної тривоги метро не курсує наземними ділянками", – написали у КМДА.

Деякі вокзали Укрзалізниці знеструмлені

Через ракетні обстріли 23 листопада відправлення поїздів Укрзалізниці можливе з затримкою. Знеструмлені вокзали Укрзалізниці переходять на резервне живлення.

У результаті ворожих атак на енергетичну інфраструктуру є знеструмлені ділянки: в Києві, у Дніпрі, в Миколаєві, на Львівщині, на Вінниччині, на Сумщині, на Харківщині. Також призупинено рух кільцевої електрички в Києві.

Аварійні відключення по всій Україні

Під час масованої ракетної атаки РФ завдала ударів по обʼєктах енергетичної інфраструктури. Тому у всіх регіонах України 23 листопада відбуваються аварійні відключення електроенергії.

Ремонтні бригади разом з підрозділами ДСНС почали ліквідацію пошкоджень одразу по закінченню повітряної тривоги, яка тривала декілька годин. Але через мороз та льодяний дощ в деяких регіонах аварійно-відновлювальні роботи на об'єктах, пошкоджених ракетами терористів, можуть тривати довше.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що через ракетну атаку по Україні в Молдові почалися масові відключення світла. Також ми розповідали, що Європарламент визнав Росію державою-спонсором тероризму.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.