Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Тут сплять топові селебриті: 10 спалень зірок, які ви не очікували побачити (фото)

Спальні топових зірок виглядають вкрай по-різному – від мінімалістичних кімнат до шикарних апартаментів

Фото: Instagram, Architectural Digest. Колаж: Pro Гроші

Як виглядають спальні топових знаменитостей, як Майлі Сайрус та Дженніфер Еністон

Фото: Instagram, Architectural Digest. Колаж: Pro Гроші

За зірками світового масштабу цікаво спостерігати, чогось вчитися, переймати вподобання та смаки тощо. Чи просто дізнаватися, якому стилю життя віддають перевагу. Дивно, проте далеко не всі топові селебриті живуть в шикарних апартаментах. Хтось любить простоту й мінімалізм, комусь ближче неочікуване поєднання кольорів… А що про людину може сказати спальня? Це інтимне середовище, тож дизайн має відповідати внутрішньому світу власника. Вас здивують спальні деяких знаменитостей!

Про це пише видання Architectural Digest.

Дженніфер Еністон

Спальня оздоблена килимом з пашміни, на якому стоїть спеціальне ліжко з горіхового дерева та замшевим узголів’ям. Більше того, покриття на підлозі простягається від стіни до стіни. Додаткова платформа під каркасом візуально збільшує приміщення. Здається, зірка серіалу "Друзі" дуже любить килими!

Фото: Architectural Digest

Г'ю Джекмен

Австралійський актор віддає перевагу білим кольорам, що помітно по ліжку, стінам, меблям і шторам, які буквально віддзеркалюють світло та осліплюють своєю білизною. Відчувається холодна атмосфера, яку створила дизайнера Елеонор Доннеллі.

Фото: Architectural Digest

Майлі Сайрус

Ця спальня – повна протилежність попередній. Співачка спить на ліжку з нержавіючої сталі та латуні 1980-х років виготовлення. Стіни пофарбовані в темно-синій колір, на підлозі – традиційний паркет, вкритий сірим килимом.

Фото: Architectural Digest

Ніна Добрев

Покритий зеленим лаком череп з довгими рогами, встановлений над ліжком з чорним узголів’ям, додає спальні східного стилю. Вона оздоблена ковдрою та подушками в античному антуражі. Будинок акторки спроектований компанією Charlie Barstein Interiors і вважається вишуканою богемною країна чудес, головна перлина якої – саме спальня.

Фото: Architectural Digest

Джейсон Стейтем

Меблі та декор здебільшого стримані, щоб не заважати фокусу, який сконцентрований на великих вікнах. Ця деталь додає простору спальні та заливає кімнату сонячним промінням.

Фото: Architectural Digest

Джаред Падалекі

Справжня феєрія кольорів! Будинок сім’ї Падалекі, до якої входить Джаред, його дружина Женев’єва, троє дітей, а також собаки, кури та коні, спроектований у стилі сучасного фермерського дому, тож не дивно, що меблі дерев’яні, а загальне оздоблення непримхливе. В пріоритеті – відкритий простір і відсутність громіздких предметів інтер’єру.

Фото: Architectural Digest

Д'Анджело Расселл

Зірка Національної баскетбольної асоціації віддає перевагу чорно-білому кольору, хоча деякі меблі мають текстурні особливості. Серед родзинок кімнати – затишний камін і великі вікна, що виходять на чудовий парк. Можна лише уявити, наскільки приємним є вечірній час, проведений за переглядом телевізора на цьому дивані.

Фото: Architectural Digest

Наомі Воттс

Американська акторка в дизайні спальні знайшла баланс між похмурим темно-синім кольором і акцентними деталями, як-от квітковими світлими шторами та яскраво-червоною італійською вінтажною лавкою від Billy Cotton. Ліжко стоїть на антикварному марокканському килимі від Holland & Sherry.

Фото: Architectural Digest

Джуліанна Маргуліс

Спальню освітлюють лампа Fortuny від Venetia Studium, торшер і бра з поворотними кронштейнами. Поєднання текстур, велика кількість місць для зберігання речей і вид на місто поруч із кріслом Eero Saarinen Womb Chair – все це об'єднує стиль і водночас просторове навантаження.

Фото: Architectural Digest

Шонда Раймс

Кремові відтінки розслабляють та дають відпочинок очам після денного тиску кольорів. Килим з візерунками від La Manufcature Cogolin додає затишності та підкреслює освіжаючу атмосферу кімнати. Настінне покриття Gracie поєднується з шафою і водночас відтіняє акцентні блакитні штори.

Фото: Architectural Digest

Раніше сайт Pro Гроші писав, який відтінок у вашому інтер'єрі допоможе заспокоїтися. Також ми повідомляли, що ніколи б не зробив дизайнер у своїй квартирі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.