Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Роз’їхався з Трінчер і накупив квартир: навіщо блогеру Волошину стільки житла

Олександр Волошин похвалився купівлею нерухомості та розповів, скільки планує заробляти на квартирах у майбутньому

Фото: dom.ria.com, Instagram. Колаж: Pro Гроші

Блогер Волошин купив кілька квартир у Києві після роз'їзду з Анею Трінчер

Фото: dom.ria.com, Instagram. Колаж: Pro Гроші

Відомий український блогер і підприємець Олександр Волошин купив кілька квартир у Києві після того, як приголомшив підписників роз'їздом із дружиною Анею Трінчер. І в жодному придбаному житлі він не планує зупинятися. Нерухомість буде здавати в оренду, щоб через кілька років вийти на пасивний дохід у 50 000 доларів.

Про це він розповів на особистій сторінці в Instagram.

Волошин заробляє на блогерській діяльності, продає курси та тепер вирішив багато інвестувати у нерухомість. Він поділився з підписниками хорошими новинами – отриманням ключів від двох квартир у Києві, які нещодавно придбав.

Причому вже якийсь час блогер здає в оренду житло за 15 000 грн на місяць. Відомо, що купівля відбулася три роки тому, але довгий час не вдавалося знайти охочих зняти оселю спочатку через карантин, а потім у зв’язку з повномасштабним вторгненням.

Блогер Олександр Волошин похвалився новими квартирами у Києві
Блогер Олександр Волошин похвалився новими квартирами у Києві
Фото: Скриншот: Pro Гроші

Про вартість квартир і плани на майбутнє Волошин розповів таке:

"Мені 25 років, я купую 3 квартири в Києві й розумію, що це тільки початок. Одна вже здається, приносить пасивно 15 000 грн на місяць. На днях я отримав 2 квартири, які обійшлись в 180 000 доларів. Одну з них продам і зароблю 25-30 000 доларів зверху! Іншу залишу, зроблю ремонт і буду здавати, орієнтовно за 900-1 000 доларів", – поділився Олександр.

Він планує до 30 років стати власником багатьох об’єктів нерухомості та підвищити пасивний дохід до 50 000 доларів на місяць. Деякі підписники привітали блогера та побажали реалізувати все задумане. А хтось зауважив, що в країні війна і велика кількість переселенців не мають даху над головою. Плюс фоловери відмітили, що дивно займатися купівлею квартир, витрачаючи на них величезні гроші, коли в будь-який час можуть мобілізувати.

Машини та заробіток Волошина

Раніше ми розповідали, на яких автомобілях їздять топові українські інфлюенсери. Олександр Волошин має у розпорядженні кілька машин, зокрема:

  • червоний Porsche Cayman 718;
  • синій Porsche Macan 2016 року.

Перша модель коштує приблизно 80-85 тисяч доларів (понад 3 млн грн), друга обійшлася в середньому за 59 тисяч доларів (понад 2 млн грн). Постає питання: звідки у блогера стільки грошей? Відомо, що він не заробляє на рекламі в Instagram і партнерських проєктах. Зате продає курс під назвою "Гроші не сплять", в якому вчить учасників по максимуму використовувати трафік і власні можливості.

Також Волошин веде популярний подкаст на YouTube, запрошуючи в гості успішних українців і розпитуючи про їхні секрети збагачення. Як розповідав хлопець, до 25 років йому вдалося вийти на місячний дохід і розмірі понад 50 тисяч доларів.

Раніше сайт Pro Гроші писав, як блогери продають курси в Instagram та коли можна втратити гроші. Також ми повідомляли, що 20-річна блогерка Верба приголомшила сумою та розповідали, скільки грошей дівчина отримала за місяць.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.