Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Купувати не варто: які речі псують інтер'єр квартири та порушують гармонію

Розбиралися, які речі не варто купувати для вашої оселі, аби не зіпсувати інтер'єр квартири.

Фото: Pexels, Pinterest. Колаж: Pro Гроші

Шторка в ванні псує дизайн, краще встановіть скляні двері

Фото: Pexels, Pinterest. Колаж: Pro Гроші

Часто нам хочеться прикрасити житло цікавими аксесуарами. Але вони далеко не завжди можуть вдало комбінуватися із загальним інтер’єром помешкання або бути просто вкрай недоречними.

На сайті Good Idea розповіли, які речі не варто купувати для дому.

Пластмасові полиці та комоди

Можливо, ви й не чули про такі новації, а вони створені якраз для тих, хто хоче зекономити на меблях. До того ж часто їх ставлять у ванній кімнаті.

Проте насправді ви можете повністю применшити всі старання, адже такі меблі мають непривабливий вигляд і захламлюють кімнату.

Фото: Pinterest
Фото: Pinterest

Кольорова підсвітка

Саме по собі це цікаве та оригінальне рішення, але вона може порушити гармонію у вашій оселі, створюючи занадто яскраве світло довкола. Якщо потребуєте додаткового світла вдома, віддавайте перевагу м'якому освітленню, яке наближене до природного.

Фото: Pinterest
Фото: Pinterest

Текстильна шторка для душу

Шторка для душу потрібна для того, щоб не намочити інші предмети у ванній під час миття. Однак якраз через те, що шторка перебуває під постійним потоком води та майже не висихає, на ній розвиваються різні бактерії та грибок. У такому разі краще задуматися над встановленням скляних дверей у душ, якщо це можливо.

Фото: Pinterest
Фото: Pinterest

Раніше ми розповідали, як зробити інтер'єр індивідуальним. Також ми писали, чим доповнити інтер’єр, якщо нуль ідей. Більше про дизайн інтер'єру читайте в нашій спецтемі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.