Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Дніпро, Львів та Київ – скільки доведеться заплатити за гаражі в цих містах

Пропонуємо разом дізнатися, як відрізняються ціни на гаражі в популярних українських містах

Фото: Pexels

Розповідаємо, скільки коштують гаражі у Києві, Львові та Дніпрі

Фото: Pexels

З наближенням холодів і зимових несприятливих умов, власники транспортних засобів задумуються щодо покупки гаража. Осінь – ідеальний час для цього, оскільки зараз можна знайти об'єкти нерухомості за більш привабливими цінами. Крім того, власний гараж може стати вашим порятунком в зимовий період, коли потрібно захистити авто від снігу, обмерзання і суворої погоди.

Тож, редакція сайту Pro Гроші вирішила розглянути цю тему і дослідити, скільки коштують гаражі восени в різних містах України.

Гаражі у Києві

В цьому місті вартість гаражів може варіюватися в залежності від ваших фінансових можливостей та вибору розташування. Для прикладу, у районі близько до метро "Дорогожичі" ви можете придбати просторий гараж за приблизно 100 тисяч гривень. Така ж вартість може бути актуальною і в Солом'янському районі.

Проте, якщо вам потрібен гараж в більш престижних районах, таких як Печерський чи Оболонь, ви маєте бути готові до інших цінових умов. Зазвичай, власники гаражів у таких районах просять від 560 тисяч гривень і більше.

Дніпро

Місто Дніпро також має свої варіації цін на гаражі, які залежать від конкретного району. Перевіряючи різні сайти з нерухомістю, ми виявили, що найдешевший гараж, доступний для покупки, коштує приблизно 73 тисяч гривень. Далі ціни на гаражі вже починаються від 100 тисяч гривень.

Львів

Якщо ми говоримо про Захід України, де вартість житла часто вражає, ситуація з гаражами може виглядати не так дорого. У Львові ціни на гаражі більш лояльні, тому тут реально придбати таку нерухомість за 26 тисяч гривень. Вже за 150 тисяч гривень і вище ви можете придбати просторий гараж, призначений для двох автомобілів.

Як правильно організувати гараж

Для початку необхідно визначитися, як ви плануєте використовувати гараж – для автомобіля, ремонту або як склад. Це допоможе вам обрати необхідні елементи та зони.

Після цього розділіть гараж на зони, включаючи місце для автомобіля, робочу зону та зону зберігання. Використовуйте полиці, шафки та контейнери для організації та зменшення безладу. Далі слід розмістити інструменти упорядковано за допомогою гачків або панелей для підвішування, щоб вони були легкодоступні.

Також варто подбати про яскраве освітлення. Крім того, необхідно додати додаткові розетки та розгалужувачі для забезпечення достатнього живлення.

Раніше ми з експерткою з нерухомості розібралися, як українцям підготуватися до купівлі житла. Також ми повідомляли, що українцям перерахують податок на нерухомість.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.