Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Бюджетна нерухомість в Ужгороді – яку квартиру продають за 13 тис. доларів (фото)

Зараз, коли ринок нерухомості у місті Ужгород стає все більш конкурентним, знайти доступне житло може бути важкою задачею

Фото: Pexels, OLX. Колаж: Pro Гроші

В Ужгороді можна придбати власне житло за невелику вартість

Фото: Pexels, OLX. Колаж: Pro Гроші

В Ужгороді один з найдорожчих ринків нерухомості в Україні. Це пов'язано з великим напливом переселенців та інвесторів. Однак, попри ці фактори, придбати власне житло за доступною ціною виявляється більш ніж можливою задачею.

Сайт Pro Гроші знайшов на платформі онлайн-оголошень OLX бюджетну квартиру в Ужгороді.

Автор оголошення пропонує кімнату в гуртожитку на вулиці Шумній. При цьому зазначається, що по документах це квартира. Ця пропозиція може бути ідеальним варіантом для тих, хто шукає доступне житло у місті.

Кімната, що продається, знаходиться в цегляному будинку та не є кутовою. Вона складається з окремої кухні та кімнати, а ванну кімнату доведеться ділити із сусідами. Тут є електричне опалення та лічильники на світло та воду, що робить оплату комунальних послуг досить прозорою та справедливою.

Щодо загального стану кімнати, слід зазначити, що вона потребує ремонту. Проте, це не є серйозною проблемою, оскільки кімната вже має усе необхідне для комфортного проживання. Серед наявних меблів – розкладний диван, приліжкова тумба, телевізор та журнальний столик. Особливо приємно здивує кухня, де встановлений новий кухонний гарнітур, витяжка, варильна поверхня та електрична духова піч.

 | Фото: OLX
 | Фото: OLX
 | Фото: OLX
 | Фото: OLX

В Ужгороді пропонують нерухомість за 13 000 доларів

Фото: OLX

В Ужгороді пропонують нерухомість за 13 000 доларів

Фото: OLX

В Ужгороді пропонують нерухомість за 13 000 доларів

Фото: OLX

В Ужгороді пропонують нерухомість за 13 000 доларів

Фото: OLX

Квартира розташована на 4-ому поверсі 5-поверхового будинку. Загальна площа кімнати становить 12 квадратних метрів. Але найбільший плюс цієї пропозиції полягає в ціні. Власник оцінив цю нерухомість всього у 13 000 доларів.

Іноземці почали цікавитися нерухомістю України

Український ринок нерухомості почав привертати увагу іноземців, що викликано кількома факторами. Першим фактором є відкладений попит: багато людей мали намір купити нерухомість в Україні до повномасштабної війни, і тепер вони реалізують ці плани через стабільнішу ситуацію.

Другий фактор – привабливі умови для інвестицій в нерухомість, оскільки це вигідніше, ніж банківські депозити. Третій фактор – обмежені альтернативи для вкладання коштів, і Україна виглядає як стабільний і перспективний ринок для іноземних інвесторів, навіть з урахуванням ризику.

Раніше сайт Pro Гроші робив огляд найдешевшої квартири в Ужгороді. Також ми писали, який вигляд має найдорожча квартира у Житомирі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.