Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Зарплати до 100 тис. грн: хто в Україні стільки отримує

На ринку праці навіть за умов війни є високооплачувані вакансії

Фото: Уніан. Колаж: Pro Гроші

Зарплати в Україні

Фото: Уніан. Колаж: Pro Гроші

Війна, а тепер ще й регулярні відключення електроенергії продовжують сильно впливати на ринок праці в Україні. Та попри складну ситуацію, українці все одно можуть розраховувати на досить щедру винагороду за свою працю.

Як пише Work.ua, найвищі середні зарплати традиційно у програмістів. Наприклад, фахівець із знанням мови C++ стає претендентом на зарплату в розмірі 145 тис. грн. Для фахівців інших сфер високою вважається зарплата у розмірі від 50 тис. грн.

У кого ще в Україні великі зарплати

Судячи зі статистики порталу, добре оплачується спеціаліст, який розміщує рекламу на різних майданчиках (медіабайєр). Роботодавці готові платити за таку роботу понад 67 тис. грн. Щедрі заробітки і у геофізика – 50 тис.грн.

Що із зарплатами в інших сферах :

  • керівник з інформаційних технологій – 50 тис.грн.;
  • трейдер – 45 тыс. грн.;
  • директор з маркетингу – 40 тыс.грн.

Зазначимо, що в Держцентрі зайнятості раніше зазначали, що найбільш високооплачувані в Україні професії нині — менеджер із тендерних продажів. Друге місце займають медіабайєри (фахівці, які просувають та розміщують рекламну продукцію). Також високий рівень заробітку мають лікарі-стоматологи.

Кому легше знайти роботу під час війни

Український бізнес потихеньку оживає та адаптується до нових військових умов. Деякі підприємці навіть розширюються, хоча багато хто з них все ще не відновив вакансії на ринку праці. Проте компанії, які продовжили набір нових співробітників, шукають спеціалістів.

Так, високий попит ринку праці є на менеджерів із продажу товарів та послуг. Також компанії шукають фахівців із просування товарів та послуг. Ще роботодавці потребують спеціалістів, які відповідають за стратегічний розвиток бізнесу.

Раніше сайт Pro Гроші розповідав, хто з українців ризикує залишитися без роботи через війну. Читайте також про те, яку роботу та зарплату пропонують українцям у Польщі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Колаж: Дар'я Давиденко
Кар'єра

Чи реально заробляти на фрилансі від 1 000 доларів: українець поділився історією успіху

Українець з досвідом у фрилансі розповів, що грає важливу роль при переході з офіційної роботи, і дав поради новачкам, як вийти на стабільний рівень заробітку

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.