Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Які спеціалісти потрібні Україні вже зараз – перелік вакансій

Роботодавці вказали вакансії, на які вони найматимуть працівників у найкоротші терміни

Фото: Pinterest. Колаж: Pro Гроші

В Україні є вакансії для досвічених працівників та для людей без досвіду роботи

Фото: Pinterest. Колаж: Pro Гроші

В Україні відчувається кадровий голод, оскільки більшість кандидатів не мають належного досвіду роботи. Пошук кваліфіковних кадрів в часи війни нелегка справа для роботодавця, так само як пошук роботи для працівника.

Зважаючи на це сайт Work.ua пропонує найсвіжіші вакансії, які терміново наймають працівників.

Транспорт/логістика

Водій-експедитор на авто компанії

Корпорація "Стас", м. Львів потребує відповідального водія з правами категорій В, С та досвідом роботи. Робота передбачає супровід вантажів під час доставки у місце призначення на автомобілях компанії, стежити за збереженням цілісності вантажа під час транспортування. Перепрацювання при далеких виїздах оплачуються погодинно.

Водій на авто компанії (Uber, Bolt)

Компанія UHolding (партнер Uber, Bolt), потребує водіїв у м. Київ для роботи в таксі. Водій матиме у своєму розпорядженні авто надане компанією ремонт якого буде проводитись за її рахунок. Компанія також надає працівникам безплатне житло та виплачує 75% від касового доходу. Зарплата – 20 000-35 000 грн.

Робочі спеціальності/будівництво

Комірник, комплектувальник, працівник складу

Київський інтернет-магазин електроніки AKS шукає комірника з відповідальним підходом до роботи. В обов’язки входитиме прийом та перевірка товару, контроль порядку на складі, інвентаризація, робота з 1С, CRM і збереження товарно-матеріальних цінностей. Компанія пропонує оплачуване навчання та можливість кар'єрного росту. Зарплата – 9 000-11 000 грн

Колорист в малярно-кузовний цех

Едем-Карпейнт, м. Київ, запрошує на роботу шукачів з відповідним досвідом, відповідальних, пунктуальних, акуратних. Робота полягатиме в підборі та корегуванні фарб, фарбуванні, обліку лакофарбових матеріалів. Копманія пропонує зручний 5-ти денний графік роботи з 9:00 до 18:00 з Пн по Пт.

Фінанси

Головний бухгалтер (МСФЗ, ЗЕД)

Рекрутингова агенція Igea, м. Київ, шукає фахівця зі сфери агропромислового комплексу. Бажана наявність сертифікату про складання екзамену по МСФЗ (ACCA, ACCA DipIFR, CIMA та ін.), досвід роботи в агрокомпаніях або виробництві з ЗЕД та управління командою бухгалтерів до 10 осіб. Робота полягатиме у написанні облікової політики, організації обліку, контролі та веденні податкового обліку та складанні звітності згідно МСФЗ. Зарплата – 70 000 грн.

Бухгалтер

ТОВ Торговий Дім Грантек у пошуку спеціаліста з досвідом від 2 років та знанням програм 1С Бухгалтерія 8.3 УТП, MS Office, MS. Excel. Вимоги передбачають базові знання основ складання первинних документів, уважність, грамотність та аналітичний склад розуму. Серед обов’язків: ведення первинної документації, облік основних засобів та матеріалів, продукції та робота з кореспонденцією. Зарплата – 22 000 грн.

Продажі та обслуговування

Продавець-консультант

Вакансія передбачає роботу у відділі електротехніки будівельного гіпермаркету "Епіцентр". Основні вимоги: комунікабельність, націленість на результат, старанність, ініціативність. Робота з потенційними клієнтами, викладка товару. Зарплата – 18 000 – 25 000 грн (Ставка +%)

Продавець-касир

Мережа супермаркетів Baker Market у місті Львів запрошує кандидатів без досвіду роботи. Пропонує оплачуване навчання та потенціал кар'єрного росту. У обов’зки входитиме обслуговування покупців та контроль за наявністю товару. Зарплата – 12 000-15 000 грн.

Адміністратор-обліковець

Компанія Baker Market також потребує адміністратора з професійним досвідом у веденні касової дисципліни, контролі та прийомі товару, роботі з постачальниками та участі в інвентаризації. Baker Market надає оплачуване стажування. Серед переваг також позмінний графік роботи та комфортні умови праці. Зарплата – 13 000 грн, оплата погодинна.

Менеджер по роботі з ключовими клієнтами (автобізнес)

Компанія А-Грін потребує спеціаліста у напрямку малярно-кузовного ремонту. Обов’язки передбачають супровід клієнтів, просування брендів, збільшення продажів та контроль дебіторської заборгованості. Компанія пропонує високу зарплату, комфортний офіс та офіційне працевлаштування. Вакансія передбачає наявність власного авто, а також досвіду роботи автомалярем і обслуговуванні клієнтів.

Гарячі вакансії з’являються на сайті Work.ua чи не щодня, оскільки бізнеси потроху оговтуються і пристосовуються до нових реалій.

Раніше ми пояснили, як зросли зарплати у червні і які вакансії опинилися в топі. Також ми писали про роботу таємного покупця і його обов’язки.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Колаж: Дар'я Давиденко
Кар'єра

Чи реально заробляти на фрилансі від 1 000 доларів: українець поділився історією успіху

Українець з досвідом у фрилансі розповів, що грає важливу роль при переході з офіційної роботи, і дав поради новачкам, як вийти на стабільний рівень заробітку

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.