Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Де працювати під час війни: професії, що дозволяють залишатись в безпеці

Розповідаємо, які способи заробітку можна знайти в інтернеті, щоб залишатись в дистанційному режимі

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Дистанційні професії допомагають знаходитись у безпеці під час війни

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Наразі багато факторів впливають на режим роботи деяких компаній, а саме – дистанційний. З початку війни Росії проти України люди в деяких куточках країни не можуть добиратись до місця роботи і в самому офісі не завжди є надійне укриття.

Сайт Pro Гроші дізнався, як можна заробляти дистанційно і залишатись в небезпеці.

Є різні думки людей щодо роботи офлайн. Хтось вважає, що робота в офісі це частина життя, де відбувається багато цікавого, інші переконані, що дистанційно вони втрачають набагато менше ресурсів.

Як заробляти в інтернеті

Для заробітку онлайн є декілька варіантів, один з них – створення торгової платформи. Головний критерій успішного торгівельного бізнесу – попит на продукт, що буде пропонуватись. Необхідно зробити моніторинг ринку та проаналізувати конкуренцію. Бюджет, що закладений для початку бізнесу, потрібно чітко розрахувати.

Залучити необхідну аудиторію можна також за допомогою організації онлайн-ресурсу, на цей випадок можна звернутись до дизайнера. Вибрана тема для сайту або сторінки може прискорити зацікавленість аудиторії до запропонованого продукту.

Створення унікального контенту сприятиме гарному початку старту нової справи. Потрібно давати людям не тільки суху інформацію про продукт, але ще доповнювати це цікавими фактами, відгуками та історіями.

Також онлайн можна заробляти так:

  • робити відеоуроки або створювати електронні книги, спираючись на свої знання;
  • продавати послуги фотографа, якщо у людини виходить добре ця справа, чому не заробляти на цьому ;
  • фріланс – робота для людей, що добре володіють словом, це копірайтери, журналісти та дизайнери, всі хто працює з візуалом;
  • перекладати тексти, іноді вони коштують дорожче, ніж оригінал;
  • обробляти заявки клієнтів магазину – сервісне обслуговування по телефону або в чатах може забезпечити віддалену роботу.

Раніше ми розповідали, яку професію краще вибрати під час війни. Також ми писали, які країни готові працевлаштовувати українців.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Колаж: Дар'я Давиденко
Кар'єра

Чи реально заробляти на фрилансі від 1 000 доларів: українець поділився історією успіху

Українець з досвідом у фрилансі розповів, що грає важливу роль при переході з офіційної роботи, і дав поради новачкам, як вийти на стабільний рівень заробітку

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.