Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Зйомки для Playboy та OnlyFans: українка розсекретила, скільки заробляє на інтимних фото

Українка, яка знімалася для журналу Playboy розповіла, скільки можна заробити на створенні дорослого контенту

Фото: Instagram. Колаж: Pro Гроші

Скільки можна заробити на інтимних фото

Фото: Instagram. Колаж: Pro Гроші

Відверті фотосесії у стилі ню вже давно стали повсякденною практикою для людей у деяких країнах. Зараз у цій сфері можна заробляти непогані гроші, але не сказати, що такий вид заробітку широко поширений в Україні.

Українка та ню-модель Катерина розповіла про свій досвід роботи у такій індустрії та про те, скільки можна заробляти таким чином.

Скільки платять за фотосесії у стилі ню

За словами дівчини, моделінгом вона почала займатися після того, як у 2013 році переїхала з Рівного за кордон. Хоча перше ню-знімання було ще в Україні, при чому Катерина сама оплатила зйомку.

"Потім я вже зареєструвалася на польському сайті, мені почали писати фотографи, пропонували брати участь у воркшопах. У мене тоді було по дві-три фотосесії в день. Це було дуже виснажливо. Я знімалася в різних країнах, але крім аеропортів і студій нічого не бачила", – розповідає вона.

Та як правило, за такі фотосесії платять моделям, а не навпаки. При чому заробіток може відрізнятися, наприклад, від місця, у якому потім опублікують фотографії. Як пояснює Катерина, журнал самостійно пропонує моделям свою ставку — зазвичай це від 300 до 1,3 тисячі євро.

"Фотограф окремо отримує свою частину. На воркшопах можна заробити 300 євро за день. Чеський Playboy заплатив за фотографії 1500 євро. Але ці гроші також ділять з фотографом", – зазначає Катерина.

Зараз знімки української моделі опубліковані в журналах Men's Health та Playboy.

"Фотографії для таких журналів мають певні критерії. Вони не візьмуть світлини, на яких модель повністю оголена. Найбільше їм підходять фото в білизні чи з прикритими частинами тіла. Головне, щоб ці фото були автентичними", – ділиться досвідом Катерина.

OnlyFans та порно

Катерина розповідає, що зараз їй постійно пропонують позувати для сервісу OnlyFans. Втім, вона відмовляється від таких пропозицій.

"Чесно кажучи, я не хочу, щоб хтось заробляв на моїх світлинах", – пояснює вона.

При цьому зазначає, що раніше вела сторінку на цьому сервісі у 2020 році. Але, за її словами, OnlyFans — це дуже важка робота, оскільки потрібно в день публікувати не менше чотирьох фотографій та відео, створених у різних, цікавих локаціях, спілкуватися з "клієнтами".

"Але гроші це приносить непогані — за цей термін я заробила орієнтовно сім тисяч доларів. Проте сервіс забирає собі 20% твого прибутку", – каже Катерина.

Крім того, дівчині вже пропонували спробувати себе у порноіндустрії. За цей досвід їй обіцяла заплатити 500 доларів студія, ймовірно з Чехії. Причому можна було й отримати більший гонорар. Наприклад, 500 доларів там платили за секс з хлопцем, 300 — за секс з дівчиною та 700 — якщо актор погоджується використовувати якісь додаткові предмети.

"Там плату більше отримують тільки моделі, які відомі в порноіндустрії. Однак, напевно, кожна з них починала з невеликих грошей. Але я б знялася за 500 тисяч євро. З одним партнером чи партнеркою", – додала українка.

Раніше сайт Pro Гроші пояснював, як українці можуть заробляти гроші в Instagram.Також ми розповідали, що треба знати про інвестування початківцям.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.