Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

ПриватБанк розширив міжнародні послуги: що доступно клієнтам за кордоном

Клієнти фінансової установи можуть перевипустити платіжну картку, а потім замовити її доставку в різні країни світу

Фото: Google Maps

Відділення ПриватБанку в Києві

Фото: Google Maps

ПриватБанк розширив перелік держав, куди Укрпошта безплатно доставлятиме картки. Відтепер українці можуть замовити послугу поштового відправлення ще у 8 країн світу. Треба лише перевипустити діючу картку або відкрити нову в мобільному застосунку.

Деталі розповіла пресслужба ПриватБанку на офіційному сайті.

Куди доставлятимуть картки


Послуга міжнародної доставки Укрпоштою працюватиме для клієнтів, які мешкають у:

  • Болгарії;
  • Кіпрі;
  • Ізраїлі;
  • Бельгії;
  • Казахстані;
  • Нідерландах;
  • Норвегії;
  • Швеції.

"До кінця 2024 року доставка карток до цих країн буде безплатною всім клієнтам, які перевипустили діючу платіжну картку чи відкрили нову цифрову картку в Приват24", – йдеться в повідомленні.

Термін доставки Укрпоштою становить від 7 до 30 днів. Це залежить від віддаленості пункту призначення, а також логістичних проблем. Українцям доступно шість замовлень на рік незалежно від типу картки, а загалом отримати на руки можна картки "Універсальна", "Універсальна Gold" і для виплат.

Як замовити за кордон


Алгоритм дій дуже простий. Треба авторизуватися в мобільному додатку, вибрати потрібну картку та перейти до її налаштувань. Далі слідуйте інструкціям:

  • натисніть "Замовити картку" → "Міжнародна";
  • вкажіть адресу доставки, номер телефону та електронну пошту;
  • перевірте дані та натисніть "Продовжити".

Доручення посилки відбувається кур’єром у руки клієнту, тобто адресною доставкою. Тип платіжної системи вибирається автоматично відповідно до перевипущеної картки. Якщо хочете замовити доставку нової пластикової картки, спочатку треба оформити тип Digital (віртуальну).

Зауважимо, якщо посилка надійшла у пошкодженому вигляді, не варто здійснювати активацію. Під час огляду пакунку зверніть увагу, чи немає надірваної наліпки на целофановому пакеті. Також до ознак пошкоджень належать порваний/погнутий конверт, відкритий сторонніми особами пакет, відсутність наліпки тощо.

Рекомендуємо повідомити про проблему на гарячу лінію ПриватБанку за номером 3700 або написати в чат "Допомога Онлайн". Тоді доведеться заново оформити доставку платіжної картки за кордон.

Окрім зазначених країн, ПриватБанк також відправляє посилки Укрпоштою в США, Швейцарію та Словенію. А Нова пошта доставляє картки в Польщу, Румунію, Чехію, Німеччину, Молдову, Литву, Естонію, Італію, Латвію, Словаччину, Угорщину, Велику Британію, Іспанію та Францію.

Раніше сайт Pro Гроші писав, як збільшити ліміт на перекази у ПриватБанку. Також ми повідомляли про оренду скриньки в банку і розповідали, скільки коштує ця послуга в Україні.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.