Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Кредити від ПриватБанку: на яких умовах українці можуть взяти іпотеку

Все більше українців завдяки іпотечному кредиту від ПриватБанку мають можливість здійснити мрію про власний житловий простір

Фото: ПриватБанк, Pexels. Колаж: Pro Гроші

ПриватБанк пропонує кілька видів програм іпотечного кредитування

Фото: ПриватБанк, Pexels. Колаж: Pro Гроші

У сучасному світі, де житловий простір має величезне значення, українці почали звертатися до різних фінансових установ, аби взяти іпотеку для реалізації своєї мрії про власний будинок чи квартиру. Серед великої кількості банківських установ в Україні ПриватБанк відзначається як один із найпопулярніших варіантів для отримання іпотеки.

Сайт Pro Гроші пропонує дізнатися, які програми іпотечного кредитування пропонує ПриватБанк.

Які види іпотеки пропонують у ПриватБанку

Для клієнтів, які мріють про власний будинок або квартиру, банк пропонує різні варіанти кредитів з річними процентними ставками, що стають доступними з першого року кредитування. У банківській установі передбачається кілька видів кредитів, вони мають майже однакові умови. Все залежить від типу нерухомості:

  • первинний ринок;
  • нерухомість банку;
  • вторинний ринок.

Річна процентна ставка на перший рік складає 12%, а з другого року вона визначається за формулою UIRD 12М + 4% для обох ринків. Незмінна ставка, а саме 12%, залишається лише для нерухомості банку.

Важливою особливістю іпотечного кредиту від ПриватБанку є його гнучкість. Клієнти мають можливість обрати зручний строк кредитування від 12 до 240 місяців. Сума кредиту також варіюється від 100 тис. до 4 млн гривень. Авансовий внесок становить 25%.

Разова комісія за кредит становить лише 1% для первинного та вторинного ринку, а для нерухомості банку передбачається 0%. Тоді як особисте страхування для всіх типів – 0,5% від суми основної заборгованості. Страхування іпотеки реалізується за ставкою 0,5% від вартості нерухомості.

Які ще кредити пропонують клієнтам ПриватБанку

Процес кредитування – це можливість отримати необхідні фінансові ресурси для реалізації ваших планів. ПриватБанк створив серію іпотечних кредитів, що відкривають широкі можливості для клієнтів. Фінустанова пропонує такі послуги:

  • кредит карту "Універсальна";
  • оплата частинами;
  • кредит готівкою;
  • миттєва розстрочка;
  • іпотечне кредитування;
  • кредит на авто з пробігом.

Кожна послуга має певні особливості. Щоб дізнатися про це більше, а також які кредити видають в Monobank та Ощадбанку, читайте наш матеріал.

Раніше ми повідомляли, що ПриватБанк призупинить роботу в Україні. Також ми писали, чому клієнтам відомого банку блокують рахунки.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.