Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Картку ПриватБанку тепер можна отримати поштою – як працює сервіс

Відтепер необов’язково приходити у відділення для отримання пластикової платіжної карти, оскільки існує можливість замовлення

Фото: Facebook. Колаж: Pro Гроші

ПриватБанк дозволив замовляти картку Новою поштою

Фото: Facebook. Колаж: Pro Гроші

ПриватБанк оновив свій мобільний додаток і зробив доступною дуже зручну функцію. Тепер можна не відвідувати відділення, щоб забрати пластикову банківську картку. Буде достатньо замовити доставку Новою поштою.

Про це повідомила пресслужба ПриватБанку в Telegram.

Приват24 відчутно оновили та додали можливість перевипустити платіжну картку з доставкою. Клієнтам потрібно відкрити меню "Керування картою" і вибрати "Замовити картку". Згодом її можна забрати у відділеннях чи поштоматах Нової пошти.

Також фінустанова оновила сервіс "Добро", який дозволяє відправляти донати на благодійність. В одному меню користувачам мобільного додатку доступні всі сервіси – актуальні збори, спеціальні проєкти, державні програми та благодійні фонди.

 | Фото: Telegram
 | Фото: Telegram
 | Фото: Telegram

Оновлені сервіси в Приват24

Фото: Telegram

Оновлені сервіси в Приват24

Фото: Telegram

Оновлені сервіси в Приват24

Фото: Telegram

Хороша новина для підприємців

Нещодавно ПриватБанк дозволив українцям, які користуються додатком "Термінал", застосовувати його як реєстратор розрахункових операцій. Щоправда, тестовий режим поки що доступний тільки власникам смартфонів на операційній системі Android з NFC. Тож тепер у телефоні підприємці одночасно мають POS-термінал, касовий апарат і платіжні функції.

За допомогою додатку користувачі матимуть змогу:

  • реєструвати торгові точки, касирів та каси;
  • стежити за продажами;
  • вносити товари та послуги до довідника;
  • фіскалізувати фінансові операції.

Щоб отримати мобільний POS-термінал, потрібно завантажити й встановити застосунок "Термінал", зареєструватися в ньому та почати прийом карток будь-яких фінансових установ України.

Готівка з банкомата без картки

Деякі клієнти ПриватБанку можуть зіткнутися з проблемою зняття готівкових коштів у банкоматі без фізичної картки, а за допомогою мобільного телефону. Чоловік поскаржився, що випробував всі можливі способи, але техніка відмовилася видавати потрібну суму.

Проблема зі зняттям може стати критичною для осіб, які не звикли часто користуватися пластиковими картками, а розраховуються через NFC і додатки. Клієнту порекомендували не сподіватися на справність банкоматів, а отримувати готівку на касах магазинів чи інших торгово-сервісних підприємств.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що зняти гроші в банкоматі без картки не вийде і розповідав, що треба знати клієнтам ПриватБанку. Також ми повідомляли, що ПриватБанк запускає важливу функцію для підприємців.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.