Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Бос точно оцінить! Найкращі подарунки колегам і керівнику від 100 грн

Зробити подарунок начальнику чи колезі по роботі можна без зайвих витрат

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Найкращі подарунки колегам і начальнику

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Українці люблять отримувати подарунки, особливо на Новий рік. Обирати презенти для дівчат, напевно, легше, ніж для хлопців, адже існують сегменти товарів, які завжди потраплять у саме серце та обов’язково стануть у нагоді будь-якій красуні. Якщо ви працюєте у жіночому колективі, для вас є хороша новина: на ринку представлена безмежна кількість варіантів у різній ціновій категорії – косметика, продукти для догляду за тілом, парфуми тощо.

Начальник, як би голосно не звучала його посада, також не потребує великих витрат на подарунки. Навпаки, більше цінується річ, яка здатна принести яскраві емоції та радість, незважаючи на її вартість. Тому звертайте увагу на тематичні презенти і практичні товари, щоб залишити приємне враження та не здатися підлабузником.

Сайт Pro Гроші розповідає про найкращі недорогі подарунки для новорічного привітання колективу.

Що подарувати колегам на роботі

Найбільш стандартний подарунок, який завжди підіймає настрій при використанні. Його часто дарують колегам на роботі чи друзям, і ціна не змусить пошкодувати через зайві витрати. Брендів, які пропонують товар, чимало, а вибір взагалі безмежний. Мова про ароматизовані свічки, запах яких здатен покращити самопочуття і створити чарівну атмосферу.

Звісно, бажано вгадати із ароматом, але, на відмінну від парфумів, важко не вгодити зі свічкою. Обирайте серед брендів, відповідальних по відношенню до навколишнього середовища і збереження екології: Yves Rocher, The Body Shop, український Moon Rune, La Roche Posay, Vichy тощо.

Інший хороший бюджетний подарунок на Новий рік – санітайзер. Після пандемії коронавірусу люди звикли користуватися подібними товарами, які при правильному виборі здатні виконувати функцію не лише дезінфектора, але й ароматизатора. Коштує недорого, зате практичне значення неймовірне.

Нарешті, в якості б’юті-сувеніру для дівчат підійдуть тканинні маски для обличчя. Вони можуть виконувати роль як основного подарунку, так додатку чи сюрпризу, коли йдете в гості. Подібні дрібниці завжди приємні жіночому колективу, адже українки дбають про красу та свіжість обличчя. Залежно від виробника можна підібрати маски різної форми та для кожного типу шкіри.

Ще один практичний подарунок – роликовий масажер, який допомагає позбутися набряклості. Ціна коливається у межах від 500 грн і вище, але хороший інструмент цілком реально купити в середньому за 700-800 грн. Подібна річ знадобиться кожному, незалежно від віку та статі.

Куди ж без святкових брендових наборів! Не думайте, що це пережиток минулого, адже сьогодні в красиво упаковану колекцію ставлять не дешеві одеколони і гелі для душу, а якісні товари щоденного вжитку.

Що обрати в якості подарунку для керівника

Тут все залежить від конкретної деталі – чоловік чи жінка керує вашим колективом. Звісно, можна підібрати щось універсальне, проте цікавіше дарувати речі, які підійдуть не всім. Наприклад, налаштуватися на святковий лад допомагають адвент-календарі. Їх на українському ринку вдосталь, причому найрізноманітнішої тематики. Вистачає колекцій як іноземних виробників, так і вітчизняних.

В Україні останніми роками започаткувалася традиція випускати адвент-календарі розкішних універмагів, нарівні з Liberty London, Selfridges, Neiman Marcus тощо. Зокрема, столичний ЦУМ продає розкішний набір "Лускунчик". Всередині ви знайдете товари для різного призначення, починаючи від косметики, завершуючи інструментами з догляду за тілом.

Прийшов час звернути увагу на парфуми. Обережно з такими подарунком, купуйте флакон лише тоді, коли абсолютно впевнені у вподобаннях адресата. Або ж обирайте стримані, нерізкі аромати, які з високою ймовірністю сподобаються кожній людині, а носити їх на собі можна буде в якості щоденного запаху. Для поціновувачів квіткового принту рекомендуємо Miss Dior Eau de Parfum, а любителям свіжого цитрусового аромату придбайте L'étreinte de Paris.

Що стосується чоловіків, то все просто: купуйте речі повсякденного вжитку і бажано з користю в робочому процесі. Наприклад, переносну клавіатуру для смартфона чи планшета, яка полегшить роботу, коли поряд не виявиться ноутбука. Або органайзер на стіл: з ним босу не доведеться витрачати час, щоб встановити порядок з паперами й дрібними предметами.

Якщо начальник постійно сидить за столом або часто їздить у відрядження, йому не завадить зручна подушка для шиї. Важливо знайти якісний наповнювач і матеріал, щоб подарунок виконав своє призначення, а не навпаки – завдав більше шкоди, ніж користі. Тим, хто постійно ходить на ділові зустрічі, не завадить сумка для ноутбука. Додатковим презентом стануть ініціали власника та лого компанії, їх можна нанести у майстерні після покупки сумки.

Нарешті, чому б не подарувати візитницю? Річ потрібна, практична, може перетворитися на унікальний предмет з лого або влучним висловом, який відображатиме хороші сторони начальника.

Раніше сайт Pro Гроші писав, як спланувати бюджет і не витратити всі гроші на подарунки. Також ми повідомляли, як сюрприз перетворюється на емоційний борг.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.