Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Подарункові бокси, які зігріють душу – як привітати близьких на відстані та скільки це коштуватиме

Подарунки – важливий атрибут Нового року, однак найважливіше — увага, яку ви даруєте близькій людині

Колаж: Pro Гроші/ Дар'я Давиденко

Подарунки для своїх рідних ви можете зробити самостійно

Колаж: Pro Гроші/ Дар'я Давиденко

Новий рік вже на носі, тому варто починати закуповуватися подарунками. Однак сьогодні чимало близьких та рідних людей знаходяться за тисячу кілометрів від вас. Коли сумуєте за друзями, то можете їх порадувати навіть віддалено, а ми вам у цьому лише допоможемо.

Сайт Pro Гроші зібрав для вас подарункові бокси, завдяки яким ви можете привітати своїх рідних навіть на відстані.


Бокс спортсмена
Бокс спортсмена
Фото: Колаж: Pro Гроші/ Дар'я Давиденко

Такий бокс точно порадує людину, яка постійно пропадає в залі після роботи та навіть останні години відпочинку витрачає на пробіжку. Дистанційно ви можете зібрати чудовий подарунок, в який буде входити чимало корисного, й обійдеться він не надто дорого.

У бокс можна покласти:

  • Гантелі. В середньому такі трикілограмові спортивні атрибути вам обійдуться до 500 гривень. Однак напередодні Нового року завжди є знижки, а тому придбати їх можна навіть за 300 гривень.
  • Скакалка. Вона в середньому обійдеться вам до 200 гривень в інтернет-магазині.
  • Степ-платформа. Цей атрибут допоможе якісно займатися спортом навіть у домашніх умовах. В інтернеті є чималий вибір таких підставок, але в більшості магазинів ви за неї заплатите не більше 1 500 гривень.
  • Пляшка для води. Ціни різні на цей товар, але непогані пляшки ви можете знайти в середньому й за 200 гривень. Тому переплачувати за цей атрибут не треба.

Тепер додаємо вартість всіх подарунків та збираємо його в один. Виходить, що подарунковий бокс для спортсмена у нас обійшовся у 2 400 гривень.


Бокс для любителя фільмів
Бокс для любителя фільмів
Фото: Колаж: Pro Гроші/ Дар'я Давиденко

Якщо це людина, від якої ви зазвичай дізнаєтеся, що сьогодні вийшло в прокат, і смаку якої довіряєте, обираючи фільм на вечір, то цей подарунок точно для неї. Тих, хто знає всіх режисерів і орієнтується у їхній фільмографії, а також перераховує виконавців не лише головних ролей, а й другорядних, складно здивувати, але ми спробуємо.

Що покласти у бокс:

  • Підписка на стрімінговий сервіс. Це може бути Netflix, Apple TV+, Amazon Prime або українські MEGOGO, OLL.TV, Takflix. Ваш друг точно буде вдячний, адже для кіномана це найкращий подарунок. Обійдеться він вам до 392 гривень.
  • Сертифікат у мережу кінотеатрів "Планета Кіно". Він обійдеться лише у 300 гривень і придбати ви його можете дистанційно.
  • Проєктор для домашніх переглядів кіно. Здається, що кінотеатр, який можна відвідувати, не виходячи з дому – мрія кожного кіномана, яку ви точно можете здійснити. Цінова категорія дуже різна. Наприклад, найдешевший проєктор коштує до 2 800 гривень, а от найдорожчий обійдеться у майже 800 000 гривень. Тому обирати ви маєте індивідуально, виходячи зі своїх можливостей.
  • Попкорн. Звичайно, яке ж кіно без попкорну. Ви можете придбати одразу набір, який обійдеться у 230 гривень.

Тепер додаємо вартість усіх товарів і виходить, що бокс для фаната кіно обійшовся у 3 722 гривні, якщо брати найдешевший проєктор. Однак якщо ж оберете найдорожчий, то кінцева сума буде 800 922 гривні.


Для любителя авторських коктейлів
Для любителя авторських коктейлів
Фото: Колаж: Pro Гроші/ Дар'я Давиденко

Цю людину точно не здивує звичайний келих вина за вечерею. Вона любить незвичайне поєднання різних алкоголів та постійно пропонує вам дегустувати свої авторські коктейлі. Тому для такої незвичайної людини має бути й незвичайний бокс.

Що покласти:

  • Набір для міксології. Робити коктейлі вашому другу вже буде значно простіше. Набір коштуватиме до 2 700 гривень.
  • Ірландський Jameson. Цей алкоголь точно серед фаворитів у більшості, адже він часто стає основою для різноманітних коктейлів, а тому з цим подарунком ви не прогадаєте. Обійдеться напій у середньому до 1 000 гривень.
  • Піка для льоду. Звичайно, що про лід забувати не можна, а тому такий подарунок буде у пригоді любителям бару. Обійдеться піка у 549 гривень.
  • Барний фартух. Вибір в інтернеті великий, тому обирати вам прийдеться довго, щоб знайти найкращий. Однак за 450 гривень можна купити непоганий фартух, який зроблений досить якісно.

Підсумовуємо та додаємо все, що в нас є, і виходить, що такий бокс вам обійдеться у 4 699 гривень.


Набір для фотографа
Набір для фотографа
Фото: Колаж: Pro Гроші/ Дар'я Давиденко

Якщо друг постійно критикує ваші фото через завалений горизонт та знає, що Київ — не лише столиця України, а й чудовий плівковий фотоапарат, то такий бокс можна дарувати лише йому. Однак звичайного чохла для фотоапарата тут буде замало.

Що покласти у бокс:

  • Фотокамера моментального друку. Вони залишаються популярними й досі, адже це можливість зробити друковане фото тут і зараз. Ціна є різною, тому в середньому ви заплатите за такий подарунок від 4 000 до 6 000 гривень.
  • Плівка. Звичайно, що до такого атрибута потрібна і плівка. Її ви можете придбати разом з фотокамерою й обійдеться вона вам до 800 гривень.
  • Альбом. Це найкращий варіант для зберігання фото. В майбутньому переглядання цих фото може знову надихнути та нагадати теплі моменти. Вартість подарунка 500 гривень.
  • "КОЧЕТОВ" Віктора та Сергія Кочетових – фотокнига представників Харківської школи фотографії. Тут є світлини, зроблені протягом 1970-х – 2000-х років. Однак вони незвичні, адже автори створили впізнаваний іронічний стиль бачення навколишнього світу. Ця книжка допоможе отримати порцію натхнення для нових ідей, а обійдеться вона у 1 200 гривень.

Підраховуючи, виходить, що подарунковий набір для фотографа обійдеться у 6 500 гривень.


Для справжнього українця
Для справжнього українця
Фото: Колаж: Pro Гроші/ Дар'я Давиденко

Подарунок чудово підійде для людини, яка через важкі часи мусила покинути країну, аби зберегти собі життя. Цю згадку про Україну ви можете зібрати самостійно досить просто, однак комусь такий бокс буде зігрівати душу ще довго.

Що можна покласти:

  • Книга "Ukraїner. Країна зсередини". Вона написана за мотивами першого кола масштабної експедиції Україною, яка тривала з літа 2016-го до зими 2018-го року й охопила всі історичні регіони. Там є безліч цікавих історій людей та місць, що надихають. Обійдеться книга у 800 гривень. Однак, якщо у вашої близької людини вона вже є, то ви можете подарувати другу частину видання, яке обійдеться у 900 гривень.

  • Футболка I'M UKRAINIAN. Така є навіть у президента України Володимира Зеленського. Знайти цей подарунок в інтернеті досить просто, адже вибір чималий. Однак виконання не надто відрізняється. Якісна футболка з таким написом вам обійдеться в середньому у 400 гривень.

  • Картина за номерами ORNER Х SestryFeldman "Батьківщина-мати". Коштує подарунок до 350 гривень, однак емоції він викличе у вашої рідної людини чималі. Знайти її ви можете знову ж таки в інтернеті, адже там великий вибір та це зекономить ваш час.

  • Ваше спільне фото. Ви можете знайти спільну раніше зроблену фотографію з людиною, для якої готуєте подарунок. Роздрукуйте її та покладіть до боксу. Це подарує вашому знайомому теплі спогади про домівку. Цей пункт буде найдешевшим, адже друк фото обійдеться вам до 10 гривень.

Отже, якщо скласти все разом, то бокс для фаната України обійдеться у 1 560 гривень, однак емоції від подарунка будуть неоціненними.

Отримувати подарунки на Новий рік дійсно приємно. Однак памʼятайте, що найважливіше — не вміст, а увага, яку ви даруєте та можете отримати від своєї близької людини.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.