Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

З університету – в підприємці: прості та прибуткові бізнес-ідеї для студентів

Розповідаємо, які ідеї для бізнесу можуть використовувати студенти, щоб вже під час навчання почати працювати на себе

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Ще під час начання студенти можуть почати розвивати власний бізнес

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Наразі більшість українців знаходять своє покликання в зовсім інших галузях після закінчення університету. Причиною цьому є різні обставини в сучасних реаліях. Щоб мати фінансову "подушку безпеки", багато студентів замислюються про власний бізнес задовго до отримання диплома.

Сайт Pro Гроші розповідає, які ідеї для бізнесу допоможуть студентам визначитись зі своїм майбутнім.

В сучасному світі можна знайти величезну кількість цікавих проєктів, які не потребують істотних витрат і за допомогою яких студенти можуть розпочати свій власний бізнес. Звісно, протягом життя необхідно займатись улюбленою справою, а в студентські роки можна в цьому питанні визначитись, пробуючи себе в різних напрямках.

Продажі в інтернеті

На перепродажі недорогих китайських товарів можна непогано заробити, тому це може бути хорошим стартом для студента. В першу чергу необхідно визначитися, за якою схемою буде відбуватися процес торгівлі:

  • закупівлі будуть зроблені безпосередньо у офіційного постачальника – для цього необхідно мати початковий капітал;
  • продаж товарів за системою дропшиппінг – варіант зручний для всіх, хто бажає почати бізнес з нуля і без вкладень.

Другий варіант більш кращий для економних студентів, які не мають початкового капіталу конкретно для початку бізнесу. Такий спосіб дозволяє уникнути прямого контакту з кінцевим споживачем товару, бо продукція відправляється від виробника до покупця, а продавець стає посередником в цьому ланцюжку.

Основні групи товарів, які закуповують в Китаї для продажу в інтернеті:

  • одяг та взуття, аксесуари;
  • мобільні телефони та гаджети;
  • косметика та парфумерія;
  • одяг та іграшки для дітей.

Можна мислити вужче, замовляючи більш специфічні товари, щоб вигідно виділятися на тлі конкурентів. Можна мати власний магазинчик нестандартних подарунків, одягу для тварин та інше. Уже в перший місяць при найскромніших продажах реально вийти на чистий прибуток.

Власний блог

Для творчих людей відеохостинг є готовим майданчиком для просування власного таланту. Однак одного таланту замало, потрібно обирати контент, який буде цікавим для публіки. Наразі найбільш прибутковими вважаються такі теми:

  • бізнес;
  • можливості заробітку;
  • будівельна галузь.

Обираючи одну з таких тем можна бути впевненим, що цей контент однозначно знайде свого глядача. Є безліч різноманітних тем, які можна переробити в якісний контент та правильно подати глядачу. Поступово розвиваючись, канал однозначно почне залучати велику аудиторію і можливих рекламодавців.

Ремонт техніки

В сучасному світі складно уявити своє існування без використання різноманітних гаджетів, вони всюди допомагають людям та спрощують їх життя. Сервісні центри з ремонту комп'ютерів та інших гаджетів є вкрай прибутковою справою, оскільки техніці властиво виходити з ладу, а видів поломок існує тисячі.

Звісно, щоб надавати послуги з ремонту, необхідно володіти відповідними знаннями. Перший час є можливість працювати на дому, але якщо справи підуть в гору, можна сміливо орендувати відповідне приміщення та набирати команду для розвитку свого власного бізнесу. Така ідея для студента досить рентабельна — при невеликих витратах на інструменти, клієнти здатні приносити стабільно високий дохід.

Раніше ми розповідали, за що та у кого держава може забрати власний бізнес. Також ми писали, що потрібно знати про фінансові інструменти для бізнесу.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.