Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Vodafone попередив про важливі оновлення: що змінилося в тарифах

В рамках найпопулярнішого тарифу абоненти тепер отримуватимуть більше послуг

Фото: ФБ Vodafone, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Vodafone оновив популярні тарифи

Фото: ФБ Vodafone, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Мобільний оператор Vodafone, розуміючи потреби українців у доступному зв’язку та мережі Інтернет, оновив один з найбільш ажіотажних тарифів і за фіксовану плату надаватиме користувачам більше можливостей.

Йдеться про лінійку тарифів Joice, інформація про яку опублікована на офіційному сайті Vodafone.

Абоненти можуть обрати тарифи Start, Pro та Max, які відрізняються вартістю та кількістю послуг. Серед важливих нововведень – безлімітний трафік на користування різними популярними додатками і месенджерами. Як уточнив директор з маркетингу компанії Vodafone Андрій Отрощенко, люди велику частину мобільного трафіку витрачають на канали отримання різноманітного контенту – Telegram, YouTube, Instagram, TikTok тощо.

Тож Vodafone розширив перелік додатків, на які розповсюджується дія тарифу Joice: абоненти матимуть безліміт і зможуть завжди бути в курсі актуальних новин. Також клієнтам збільшили гігабайти мобільного Інтернету на інші потреби, дозволили витрачати більшу кількість хвилин на дзвінки операторам зв’язку.

До 30 червня поточного року українці матимуть змогу скористатися акцією "Доступний роумінг у подарунок", в межах якої вони отримають 10 ГБ трафіку та 100 хвилин для спілкування.

Вартість тарифів залежить від обраного плану: JoiceStar – 150 грн за перший місяць користування та 180 грн надалі, JoicePro – 230 грн за 4 тижні, JoiceMax – 300 грн на місяць. Перший тариф надає абонентам Vodafone 800 хвилин на дзвінки у мережі, 15 ГБ Інтернету, безлімітний доступ до 38 додатків.

В середньому по вартості тарифному плані можна користуватися 1200 хвилинами на дзвінки, 25 ГБ Інтернету і таким же безлімітним доступом до мобільних програм. Найдорожчий тариф відкриває доступ до 40 ГБ Інтернету та 1600 хвилин на розмови. Всі пропозиції надають можливість відправити до 50 SMS по Україні.

Вищі ціни для клієнтів Lifecell

З 22 лютого оператор мобільного зв’язку Lifecell підвищив вартість тарифних планів "Смарт лайф" і "Смарт лайф плюс". На сайті компанії йдеться про вплив економічних чинників на формування цінової політики. Відомо, що невдовзі українці платитимуть не 180 грн за тариф "Смарт лайф", а 225 грн. До всього подорожчає більшість архівних планів Lifecell, про що абонентів будуть інформувати SMS-розсилкою.

Водночас Vodafone відмовився від безплатного роумінгу в Європі, тож українці за кордоном повинні платити за зв'язок 50 грн щомісяця. У вартість входять 10 Гб мобільного інтернету, 70 хвилин на вихідні дзвінки в мережі, 30 хвилин на номери інших операторів.

Раніше сайт Pro Гроші писав, коли в Україні зникнуть перебої зі зв'язком через ракетні обстріли. Також ми повідомляли, що Київстар підвищив тарифи на ажіотажні пакети.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.