Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Київстар підвищив тарифи на ажіотажні пакети – яка вартість буде з 1 лютого

Абоненти мережі "Київстар" з початку лютого зіткнуться зі змінами в ціні тарифних планів

Фото: Pexels, Київстар. Колаж: Pro Гроші

Київстар змінить вартість тарифів

Фото: Pexels, Київстар. Колаж: Pro Гроші

Компанія "Київстар" проінформувала користувачів про оновлення вартості тарифів та обсягів послуг. Зміни наберуть чинності 1 лютого, про що абонентів буде повідомлено через персональне сповіщення SMS.

На цьому наголосили на офіційному сайті компанії.

Зазначається, що у минулому році Київстар довелося витратити чимало коштів на відновлення та розвиток телеком-інфраструктури. 3,5 млрд грн інвестували в побудову нових базових станцій по всій Україні та ремонт зруйнованих, які опинилися під атакою російської армії на окупованих територіях. Також кошти пішли на закупівлю потужних генераторів й акумулятори для автономного живлення обладнання.

"Компанія забезпечує безперебійники на обладнанні в будинках, продовжує модернізовувати оптичну мережу задля більшої енергонезалежності", – йдеться у повідомлені пресслужби. Власне, з огляду на значні фінансові витрати, компанія прийняла рішення змінити умови тарифних планів і підвищити їхню вартість.

Йдеться про найбільш популярні лінійки "Київстар ТВ" та "Все разом", які з 1 лютого подорожчають. Звісно, поряд зі збільшенням фінансового навантаження на абонентів компанія обіцяла, що пропорційно змінить обсяги послуг, які надає. Зокрема можна очікувати на підняття лімітів на використання інтернет-трафіку, збільшення кількості SMS і безоплатних хвилин для спілкування.

Представники телекомунікаційної компанії заявили, що "детальні умови запланованих оновлень та вартість архівних тарифів будуть доступні в їх описі у розділі Архів тарифів, абонентів проінформують через SMS". Клієнти завжди можуть безоплатно перейти на інший тариф, якщо їх не влаштовують умови користування поточним.

Вигідні тарифи, які пропонує Київстар

Незважаючи на важкість ведення бізнесу в часи війни, Київстар пропонує клієнтам вигідні тарифи, щоб українці мали змогу завжди залишатися на зв’язку. Це особливо важливо в умовах сьогодення, коли часто немає можливості приєднатися до мережі Інтернет чи подзвонити близьким через проблеми зі світлом і мобільним зв’язком.

Тож у 2023 році одними з найбільш бюджетних пропозицій є тарифи "Любов до батьків" і Love UA. Першим можуть скористатися лише люди похилого віку (60+) та люди з інвалідністю I–III групи. За 125 гривень на місяць вони отримують безлімітні дзвінки абонентам Київстар, 50 хвилин розмови з користувачами інших операторів, 50 SMS по Україні, 5 Гб мобільного Інтернету.

Тариф Love UA коштує 150 грн і пропонує необмежені дзвінки в мережі, 15 ГБ Інтернету, 1 200 хвилин на розмови з іншими операторами, 2 000 МБ Інтернету в роумінгу.

Раніше сайт Pro Гроші писав, як економити зарядку на телефоні. Також ми повідомляли, що в Україні можуть зрости тарифи на деякі комунальні послуги.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.