Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

В Україні дві області залишилися без інтернету – де майже немає доступу до мережі

Через атаки РФ загальнонаціональний трафік в Україні скоротився до 35% від звичайного рівня

Фото: Уніан, unsplash. Колаж: Pro Гроші

Загальнонаціональний трафік скоротився через атаки РФ

Фото: Уніан, unsplash. Колаж: Pro Гроші

Після нової ракетної атаки по території України, яку здійснила Росія 23 листопада, деякі області залишилися без інтернету – загальнонаціональний трафік скоротився на 65%.

Про це свідчать дані компанії Netblocks.

Найбільші проблеми з інтернетом у таких областях:

  • Полтавська – лише 7% від звичного рівня;
  • Черкаська – 8%.

Також складна ситуація з доступом до інтернету в Миколаївській області (12%), Одесі (12%), Житомирі (13%) та інших містах.

Аварійні відключення світла по всій Україні

Під час масованої ракетної атаки РФ завдала ударів по обʼєктах енергетичної інфраструктури. Тому у всіх регіонах України відбуваються аварійні відключення електроенергії.

При значній перерві в електропостачанні активується робота Пунктів Незламності. Мапу таких пунктів по всій країні можна подивитись на сайті Незламності.

Пункти працюватимуть при всіх обласних та районних адміністраціях, також при школах, будівлях ДСНС тощо. На сайті та в усіх Пунктах Незламності можна буде дізнатись, де працює найближче АЗС, банківське відділення, аптека, магазин.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що через ракетну атаку по Україні в Молдові почалися масові відключення світла. Також ми розповідали, що Європарламент визнав Росію державою-спонсором тероризму.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.