Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Укрпошта продовжила зручну функцію для своїх клієнтів – хто може скористатися

Завдяки цій функції у громадян є можливість заздалегідь забезпечити себе унікальними й цінними екземплярами поштової продукції

Фото: Укрпошта, pexels. Колаж: Pro Гроші

Українці можуть придбати філателістичний абонемент

Фото: Укрпошта, pexels. Колаж: Pro Гроші

Для багатьох українців, які займаються колекціонуванням поштових марок, Укрпошта продовжила послугу філателістичного абонемента. Завдяки йому клієнти можуть зручно та своєчасно отримувати рідкісну та лімітовану поштову продукцію, таку як конверти з погашенням "Перший день" або малотиражні випуски марок.

Про це говориться на офіційній сторінці Укрпошти у Facebook.

В чому перевага філателістичного абонемента

Філателістичний абонемент дозволяє збирачам марок уникнути складнощів, пов'язаних із пошуком дефіцитних випусків на вторинному ринку за завищеними цінами. Замість цього, колекціонер отримує можливість зарезервувати за певну плату замовлену кількість продукції, що планується до випуску протягом року, та зобов'язується викупити її.

Ще на початку року Укрпошта впровадила нововведення для власників онлайн-філателістичного абонемента. Тепер їм надсилають на електронну пошту та номер телефону посилання на оплату нових поштових випусків.

Ще однією вигідною зміною для українських колекціонерів є безплатне доставленняпродукції безпосередньо після введення її в обіг, а не наприкінці місяця, як це було раніше.

Зазначається, що особливий інтерес у 2023 році спричинили тематичні випуски, такі як марки на честь звільнення окупованих територій, волонтерів та міст-героїв. Передбачається, що найочікуванішим випуском буде той, який присвятять перемозі.

Хто може скористатися цією послугою

Скористатися цим абонементом можуть усі громадяни, які придбають його. Укрпошта вже запустила кампанію на II півріччя 2023 року.

Власники філателістичного абонемента мають змогу зарезервувати бажану кількість продукції. Його вартість складає 400 гривень.

Варто зазначити, що філателістичний абонемент доступний і для тих, хто проживає за кордоном. Але їм доведеться заплатити за доставлення по тарифах Укрпошти.

Раніше сайт Pro Гроші робив добірку найдорожчих марок від Укрпошти та розповідав, скільки вони коштують. Також ми писали, що поштова компанія випустила нову марку, яку присвятила винищувачам F-16.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.