Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Укрпошта продає нову марку в онлайн-магазинах – де можна придбати кота Буданова

Передпродаж відбувається на сайті поштового оператора та на маркетплейсах, а ось для широкого загалу марки та мерчі з'являться наприкінці червня

Фото: Укрпошта. Колаж: Pro Гроші

Укрпошта відкрила передпродаж нової марки з 23 червня

Фото: Укрпошта. Колаж: Pro Гроші

Укрпошта повідомила про появу нової марки та лімітованого мерчу. Комплект присвятили бійцям української розвідки, які брали участь у звільненні острова Зміїний від російської окупації. Передзамовлення на ці товари від Укрпошти можна робити з 23 червня.

Про це написав у своєму Telegram-каналі генеральний директор компанії Ігор Смілянський.

Офіційний запуск продажу нових марок заплановано на 30 червня

"Новий випуск – це велике дякую розвідникам за захист, бавовну та спокій. Чесно кажучи, не знаю, в якій ще країні є такий же рівень довіри до національної розвідки", — написав він.

Кількість марок в аркуші — 5+1 купон. Тираж нової марки 1 мільйон 75 тисяч примірників. Ще Укрпошта вирішила випустити ексклюзивний та лімітований мерч:

  • футболки KOSHARA GUNTER з котом начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова з 95% бавовни "Жабʼяче озеро";
  • стікерпак;
  • термопляшка;
  • сумка-шопер;
  • килимок для комп’ютерної мишки.
У червні 2023 року Укрпошта випустить дуже ексклюзивний та лімітований мерч

Де придбати

Робити передзамовлення можна вже в онлайн-магазині Укрпошти, а також на маркетплейсах:

  • eBay;
  • Amazon.
Нова марка там мерч від Укрпошти присвячені Героям-розвідникам України

Офіційний запуск відбудеться 30 червня — з цього дня марку можна буде придбати у відділеннях поштового оператора.

Скільки коштують марки

На сайті Укрпошти за поштовий набір "Головне управління розвідки Міністерства оборони України" із серії "Слава Силам оборони та безпеки України!" потрібно буде викласти 166 гривень.

Скільки коштує мерч

  • Футболка "Жабʼяче озеро" — 499 грн.
  • Наліпки "Буденні прогнози. Гороскоп", стікерпак — 25 грн.
  • Футболка Koshara Gunter — 899 грн.

Буде марка з Кремлем

Після того, як у травні невідомі безпілотники атакували Кремль, Укрпошта анонсувала випуск нової марки, щоб увіковічити цю подію.

Гендиректор Ігор Смілянський тоді ж пообіцяв, що "комусь "за поребриком" це дуже сподобається", але не уточнив деталі щодо часу та зображення.

Наявний лише робочий ескіз, на якому стоїть Кремль у вогні, над ним літає безпілотник, а навпроти за всім дійством спокійно спостерігає український військовий. Відповідно до анонсу пресслужби, на марці покажуть "тих, хто причетний до майбутнього згарища на місці Кремля".

Нові листівки від Укрпошти

Раніше ми розповідали, що Укрпошта випустила 12 аудіолистівок з авторськими підписами, які "говорять" голосами сучасних Героїв України. Серед них – відважні бійці, волонтери, музиканти, журналісти, працівники критичної інфраструктури.

Аудіолистівки вийшли у рамках проєкту "Боріться — вже поборюєте".

Раніше ми писали, що змінилося для підприємців на Укрпошті. Також ми розповідали, як шахраї використовують Укрпошту для обману українців.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.