Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Укрпошта оголосила про зміни для підприємців: що запланувала компанія

На Укрпошті запроваджують зміни, які торкнуться деяких клієнтів компанії

Бізнес-клієнти Укрпошти відтепер можуть користуватися послугою післяплати на карткові рахунки. Функція доступна для тих, хто продає свої товари в Instagram, або на маркетплейсах.

Про це повідомляє пресслужба Укрпошти.

У компанії пояснили, що тепер оплата за товар на картковий рахунок зараховуватиметься в кінці кожного дня, а відкривати спеціальний рахунок, або чекати своєї черги у відділенні більше не обов'язково.

"Перевагу послуги післяплати на карткові рахунки особливо оцінять представники малого та середнього бізнесу — ті підприємці, які реалізують свої товари в Instagram, або на маркетплейсах", — йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що послугою післяплати вигідно користуватися й клієнтам підприємців, адже умовою цієї послуги передбачені найнижчі в Україні тарифи — 1% від вартості товару +10 грн.

Як скористатися послугою?

Для цього представникам малого та середнього бізнесу потрібно зареєструватися в особистому кабінеті на сайті Укрпошти, а під час реєстрації уточнити про себе як про фізичну особу, або як фізичну особу-підприємця. Це стосується бізнесменів, які раніше ніколи не користувалися послугами "Укрпошта Експрес" або "Укрпошта Стандарт".

Натомість клієнти, які вже знайомі з доставленням Укрпошти, нову послугу знайдуть в особистому кабінеті.

Зарахування післяплати на карткові рахунки для всіх клієнтів доступні тільки на гривневі платіжні карти.

Нові правила видачі посилок на Укрпошті

У лютому 2023 році відділенням пошти дозволили видавати посилку клієнту, навіть якщо він забув узяти з собою паспорт. Тепер оператору на пошті достатньо буде лише повідомити код, який надійде вам в SMS-повідомленні.

"Хочемо вас розрадити: тепер необов’язково планувати похід на пошту завчасно — можна забігти у відділення на своєму шляху та забрати посилку завдяки коду в SMS. Просто назвіть його оператору і все, жодних ускладнень. Адже ви можете забувати про все. Ви можете забувати навіть про документи. Посилку в Укрпошті ви однаково отримаєте!", — зазначили у пресслужбі.

Раніше ми розповідали, де українці можуть придбати нову поштову марку Укрпошти з посланням до Путіна. Також ми писали, яке ще нововведення запровадила Укрпошта.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.