Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Українці можуть безплатно встановити на iPhone нову iOS 17: як оновити смартфон

Нова операційна система доступна для власників iPhone XS та новіших версій смартфона

Фото: Apple, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Apple випустила iOS 17 beta 5

Фото: Apple, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Нещодавно компанія Apple випустила фінальну iOS 16,6. Це версія стала заключним великим оновленням перед переходом інженерів на майбутні апдейти. Так і сталося, 8 серпня була представлена iOS 17 beta 5 для розробників. Навіть при обмеженому доступі до неї через традиційний профіль, користувачі все ще можуть оновити свій iPhone, як і раніше.

Сайт Pro Гроші пропонує розглянути нововведення в iOS 17 beta 5 та дізнатися, як можна встановити цю версію на будь-який iPhone безплатно через альтернативний спосіб.

Що нового в iOS 17 beta 5

Однією з головних новинок є змінені кнопки в App Store. Тепер кнопки "Відкрити", "Дивитися" та "Завантажити" відображаються малими літерами. Для порівняння, раніше вони були написані великими літерами. Це дрібна деталь, яка може внести власний внесок у зовнішній вигляд і зручність використання.

Оновлення також змінило екран приватного доступу до Safari. Тепер, коли ви запускаєте інкогніто-режим, браузер пропонує вам активувати блокування за допомогою обличчя або пальця. Це зроблено для підвищення безпеки та зручності користування.

Невеликі зміни відбулися й у додатках "Здоров'я", "Налаштування" та "Пульт". Також була прибрана згадка Фотопотоку, що була аналогом iCloud, яка раніше дозволяла зберігати фотографії безплатно. Крім того, були вирішені недоліки, пов'язані з клавіатурою та віджетом погоди.

Як встановити iOS 17 beta 5 на свій iPhone

Крок 1: Зареєструйтеся на сайті бета-тестування Apple

Перш за все, вам потрібно зайти на офіційний сайт бета-тестування Apple. Тут ви зможете приєднатися до програми бета-тестування та випробовувати передові можливості iOS перед офіційним випуском.

Крок 2: Увійдіть на сайт і виберіть бета-оновлення

Після відкриття сайту бета-тестування Apple, тисніть на кнопку "Зареєструватися" і увійдіть за допомогою свого Apple ID та пароля. Якщо у вас ще немає облікового запису Apple ID, створіть його перед тим, як продовжити.

Крок 3: Виберіть iOS 17 Public beta

Після успішного входу, перейдіть до розділу "Параметри" на своєму iPhone. Далі, оберіть "Загальні", а потім "Оновлення ПЗ". Тут ви побачите опцію "Бета-оновлення". Натисніть на неї, і з'явиться список доступних бета-версій. Знайдіть iOS 17 Public beta та виберіть її для завантаження.

Крок 4: Завантажте та встановіть iOS 17

Після вибору iOS 17 Public beta, потрібно підтвердити свої наміри та дочекатися завантаження файлів. Після завершення завантаження, iPhone автоматично розпочне процес встановлення нової операційної системи.

Перш ніж розпочати процес встановлення iOS 17, рекомендуємо зробити резервну копію свого iPhone. Це дозволить вам у разі виникнення проблем під час оновлення повернутися до попередньої версії iOS.

Для здійснення резервної копії відкрийте "Параметри", потім перейдіть до вашого Apple ID, далі в "iCloud" і оберіть "Резервна копія". Тут активуйте опцію "Резервна копія iCloud".

Скільки буде коштувати iPhone 15 Pro Max

У вересні 2023 року Apple презентує iPhone 15 Pro Max. Вже очікується, що він стане найдорожчим смартфоном компанії.

Чутки про різке подорожчання iPhone 15 Pro Max почалися ще минулого року. Очікується, що ця модель отримає більшу батарею та дисплей. Однак головною особливістю буде наявність перископічного об'єктива з оптичним зумом 5X або 6X, що відрізнятиметься від моделі 15 Pro з триразовим зумом. Це дозволить новому смартфону вразити користувачів високою якістю фото та відео.

Раніше ми повідомляли, скільки коштують базові підписки від Apple. Також ми писали, що на аукціон виставили вінтажний продукт від Apple.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.