Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Vodafone, Kyivstar та Lifecell: скільки коштує унікальний номер телефону на OLX

Вартість може коливатися, адже вона залежить від категорії — чим вона вища, то тим більша й ціна

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Українці можуть придбати унікальний номер

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

В мережі Інтернет дійсно можна знайти багато чого цікавого за будь-які гроші. Наприклад, унікальна картина, чашка та навіть ексклюзивний номер телефону, який легко запам'ятовується та буде лише у вас.

Про це пише сайт Pro Гроші.

На сайті OLХ є чимало пропозицій. Там ви можете придбати ексклюзивний номер від таких мобільних операторів як Vodafone, Kyivstar чи Lifecell.

Коштує ця послуга в середньому 10 000 гривень. Однак ціна може коливатися, адже залежить це від унікальності номера.

Наприклад, номер 095 777 77 *6 коштуватиме 12 900 гривень. За номер 099 *67 77 77 просять вже 24 900 гривень.

Однак зверніть увагу, що якщо ви насправді хочете змінити свій звичайний номер телефону на унікальний, то краще звертатися напряму до свого мобільного оператора або робити це через його офіційний сайт, адже є вірогідність того, що ви можете натрапити на шахраїв.

Скільки коштує придбати унікальний номер на офіційних сайтах

Vodafone. Вартість зміни мобільного номеру у даного мобільного оператора коливається від 100 гривень до 500 000 гривень.

Kyivstar. Тут все залежить теж від категорії номера. Прості коштують 300 грн, срібні – 400 грн, золоті – 2 000 грн, платинові – 3 000 грн. Найдорожчі – ексклюзивні комбінації цифр. Їхня вартість стартує від 15 000 грн.

Lifecell. Тут за зміну номера ви можете заплатити від 130 до 21 000 гривень.

Ваші розмови точно слухають

Раніше ми розповідали про те, що ваші телефони дійсно можуть прослуховувати. Про це варто пам'ятати, особливо під час війни, адже наразі під прицілом ворога може знаходитися будь-хто. Однак є кілька способів, завдяки яким ви можете прямо зараз перевірити, чи слухає хтось ваші розмови.

Найпростіший спосіб з'ясувати, чи є шкідлива програма для прослуховування на вашому телефоні – ввести спеціальну комбінацію цифр.

  • Код "*#21#" дозволяє дізнатися, чи переадресовуються ваші номери або смс на інший номер.
  • Код "*#62#" (для андроїда) і "*#67#" (для айфона) дозволяє з'ясувати, на який саме номер переадресовуються отримані дані.
  • За допомогою комбінації "*#33#" можна дізнатися, чи є у вас функція блокування SMS і MMS.

Завдяки цим комбінаціям ви легко можете з'ясувати те, чи прослуховують вас шляхом переадресації на інші номери. Детальніше про те, як можна себе захистити від прослуховування, ви можете прочитати в нашому матеріалі за посиланням. І памʼятайте, що в таких ситуаціях дуже важливий час. Не зволікайте до останнього, бо це може тільки нашкодити.

Ми вже писали про те, як шахраї можуть виманити гроші на дорозі, а також ви можете дізнатися, якого сайту варто побоюватися.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.