Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Про перегрів смартфона можна забути? Apple випустила оновлення iOS 17

Користувачі iPhone 15 почали масово скаржитися на роботу гаджетів вже за два тижні після презентації нових моделей

Фото: Pixabay, скриншот. Колаж: Pro Гроші

Apple випустила оновлення iOS 17, щоб позбутися проблеми з перегрівом iPhone 15

Фото: Pixabay, скриншот. Колаж: Pro Гроші

Компанія Apple 4 жовтня випустила довгоочікуване оновлення свого операційного програмного забезпечення iOS 17. Воно було призначене для розв'язання серйозної проблеми, яка зустрічалася у користувачів нової лінійки iPhone 15. Йдеться про перегрів пристроїв.

Про це повідомляють в Reuters.

Нова серія iPhone 15 зі своїм титановим корпусом і потужним чіпом A17 pro були представлені ​​користувачам минулого місяця. Презентацію нових смартфонів очікували навіть ті, хто не планував їх купувати. Проте невдовзі після їхнього випуску люди почали скаржитися на дві важливі проблеми – короткий час автономної роботи та серйозний перегрів.

Якщо з першою проблемою користувачі більш менш змирилися, то з перегрівом пристроїв це важко зробити. Як повідомляли власники iPhone 15, гаджет нагрівався надто сильно при тривалому використанні додатків або функцій.

За словами представника компанії, в Apple відреагували на ці проблеми та випустили оновлення iOS 17, яке містить "важливі виправлення помилок, оновлення безпеки та розв'язання проблеми, через яку iPhone може нагріватись більше, ніж очікувалося".

Що відомо про перегрів iPhone 15

Фанати Apple почали скаржитися на проблеми з iPhone 15 всього через 2 тижні після презентації нових моделей. За інформацією MacRumors, користувачі нарікають на перегрів смартфонів під час зарядки та тривалого використання.

Експерти вказують, що ця проблема виникла через зміни в конструкції пристрою. Інженери Apple вирішили скоротити вагу гаджетів, змінивши систему тепловідведення. Однак це призвело до зменшення теплової ефективності через обмежену площу розсіювання тепла та використання титанового корпусу. Хоча оновленням iOS не розв'язати цю проблему, Apple може розглянути зниження продуктивності процесорів A17 Pro в смартфонах.

Скільки часу потрібно працювати вчителю, щоб заробити на новий iPhone 15

На прикладі вчителя вищої категорії із зарплатою 13 759 грн обчислимо, скільки часу треба працювати, щоб купити базову модель iPhone 15 за 43 876 грн.

За методом розподілу бюджету "50/30/20" (де 20% від зарплати йде на заощадження) вчитель може відкладати 2 751,8 грн щомісяця. Це означає, що освітянин зможе купити новий iPhone через 1 рік і 4 місяці роботи.

Раніше ми повідомляли, скільки коштують старі смартфони Apple після презентації нової моделі iPhone 15. Також ми писали, що для iPhone випустили незвичайний аксесуар.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.