Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Для iPhone випустили незвичайний аксесуар – для чого він потрібен та скільки коштує (фото)

У компанії-виробника запевняють, що аксесуар здатний відповісти на потреби сучасного користувача

Фото: Satechi, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Для iPhone випустили гаманець-підставку

Фото: Satechi, Pexels. Колаж: Pro Гроші

У сучасному світі смартфони стали невіддільною частиною життя. Зазвичай, купуючи новий гаджет, люди завжди обирають до нього аксесуар у вигляді чохла, захисного скла та інше. Так, незабаром в українських магазинах техніки з'являться нові смартфони від Apple – iPhone 15. Для них компанія Satechi, яка займається товарами розумного дому та комп'ютерною периферією, випустила незвичайний аксесуар.

Про це йдеться на сайті Satechi.

Аксесуар одночасно може служити, як підставка для гаджета і гаманець. Він розрахований на зберігання до чотирьох карток. Підставка підходить для всіх смартфонів з підтримкою MagSafe, зокрема попередні моделі iPhone 12, 13 та 14, а також найновіший iPhone 15 (за винятком моделей mini).

Аксесуар для iPhone можна використовувати як підставку
Аксесуар для iPhone можна використовувати як підставку
Фото: Satechi

Магнітна підставка від Satechi виготовлена з екологічної веганської шкіри. Виробник гарантує, що цей матеріал має високу стійкість до подряпин і буде служити власникам гаманця протягом тривалого періоду. Крім того, аксесуар оснащений окремою кишенею для карток, яка не перешкоджає роботі технології NFC.

Функції незвичайного аксесуара для iPhone
Функції незвичайного аксесуара для iPhone
Фото: Satechi

Проте головна функціональність Magnetic Wallet Stand полягає в тому, що він може служити підставкою для смартфона. Завдяки аксесуару люди можуть користуватися гаджетом, не тримаючи його у руках. Варто зазначити, що магнітний гаманець-підставка доволі компактний:

  • висота – 1 см;
  • довжина – 10,4 см;
  • ширина – 6,6 см;
  • вага – 84,5 г.

Важливим є те, що під час користування підставкою смартфон та гаманець не будуть нагріватися і залишатимуться в межах стандартної робочої температури.

Скільки коштує аксесуар для смартфона

Придбати Satechi Magnetic Wallet Stand можна на сайті виробника або в Apple Store. Аксесуар доступний у різних кольорах: коричневому, помаранчевому, темно-синьому, блакитному, темно-зеленому та фіолетовому. Вартість новинки становить 40 доларів (1 487,27 гривні).

Скільки треба працювати вчителю, щоб купити iPhone 15

На прикладі вчителя вищої категорії зі зарплатою 13 759 грн спробуємо визначити, скільки часу потрібно працювати, щоб придбати базову модель iPhone 15 за 43 876 грн.

За методом "50/30/20" (20% від зарплати виділяється на заощадження), вчитель зможе відкладати 2 751,8 грн на місяць. Отже, вчителю потрібно буде 1 рік і 4 місяці, щоб зібрати необхідну суму.

Раніше ми повідомляли, що в Apple вирішили відмовитися від одного з iPhone. Також ми писали, скільки коштують смартфони після презентації нової моделі iPhone.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.