Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Політ фантазії творців Венздей: приховані елементи дизайну, які фанати могли не помітити

Розповідаємо, як творці серіалу створювали унікальну та таку загадкову кімнату Венздей та Енід

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Як створювали кімнату Венздей

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Багатьом людям у всьому світі дуже полюбився новий серіал "Венздей" від Netflix. Режисери зберегли тему сім'ї Аддамс, та розвинули сюжетну лінії доньки, яку перевели до Академії Nevermore, школи-інтернату для ізгоїв. Там глядачі спостерігають неймовірний прояв дизайнерських рішень, які створювались під образ героїні.

Про це повідомляє видання People.

Як створювалася кімната Венздей

В Академії для героїні підготували кімнату з сусідкою Енід, яка була повною протилежністю Венздей. До появи молодшої Аддамс, кімната була різнобарвна та яскрава, однак це зовсім не підходило для похмурої Венздей. Саме тому головна героїня розділила кімнату навпіл і створила свій власний унікальний затишок, де багато часу проводила за друкарською машинкою.

Постановник комедійного серіалу жахів Марк Скратон розповідає, що в серіалі мають бути такі протилежні персонажі, щоб вони мали можливість вчитись один в одного тому, що раніше їм було не притаманно.

"Коли Венздей вперше заходить до цієї кімнати, Енід сама практично ізгой, тому що живе одна в цій барвистій ізоляції, Нам потрібно було знайти спосіб показати це у дуже графічному стилізованому вигляді за допомогою яскравих кольорів та чорно-білого зображення", – каже Марк Скратон.

Центральним елементом приміщення стало вікно, яке пропускало світло відповідно до сторони кімнати. У творців серіалу задовго до зйомок існувала ідея, що вікно домінуватиме в кімнаті як центральний елемент та буде відчинятися і повертатися, щоб дівчата могли пролізти всередину, а не мати двері. Це стало дуже метафоричним для їхніх стосунків.

Унікальні предмети простору та приховані елементи дизайну

Магічності та загадковості кімнаті Венздей додав футляр для кришталевої кулі, який глядачі спостерігали під час перегляду. Однак ніхто навіть не міг подумати, що цей елемент грає чимало важливу роль у створенні унікального простору для такої незвичайної дівчини.

Сторона Венздей у кімнаті була неабияк цікавою, порівняно зі стороною Енід. Творці серіалу розглянули ключові елементи, які були потрібні головній героїні, такі як ліжко та письмовий стіл, після чого вирушили по всьому світу, щоб знайти ідеальні предмети для кімнати Венздей.

"Письмовий стіл привезли з Лондона, а друкарську машинку – з Америки. Ми переглянули безліч різних люстр, щоб знайти ту, яка була найзубастішою і найгострішою, і ми знайшли маленький старовинний трубчастий годинник. Тож, якщо здавалося, що це все сучасне – це не зовсім так", – зазначив Скратон.

Що стосується сторони Енід, для неї використовували всі можливі кольори та текстури, спираючись на те, що їй подобається все яскраве, дивовижне, єдинороги та веселки. Це було її рушійною силою. Для створення такого світла, яке через вікно падало на сторону Енід, використали 90 джерел – від гірлянд до настільних ламп та прихованих вогнів під речами.

Серіал став популярним за лічені дні

Творці серіалу хотіли, щоб Венздей існувала у наш час, тому намагалися привнести в нього багато сучасних елементів. Але зробити це потрібно було так, щоб сім'я Аддамс не втрачала свій образ, який був створений протягом багатьох років.

Майже одразу після прем'єри у соцмережах почав з'являтися новий тренд – танець Венздей. Героїня серіалу скута та не полюбляє вечірки, однак режисерам вдалося здивувати глядачів. Дженна Ортега, яка грала Венздей, самостійно вигадала цей танець, який став візитною карткою цього серіалу в Instagram та Tik-Tok. Мільйони людей у всьому світі вже знають цей тренд на пам'ять та готові танцювати, як тільки чують перші ноти пісні.

Раніше ми розповідали, про топ серіалів з крутими грабіжниками та харизматичними злочинцями. Також ми писали про фільми, які є реальними історіями успіху людей.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.