Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Подивіться це негайно! Топ серіалів про крутих грабіжників і харизматичних злочинців

Збірка найцікавіших серіалів про пограбування, шахраїв і професійні фінансові злочини

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Неймовірно цікаві серіали про пограбування і фінансові махінації

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Тема грошей завжди цікавила як глядачів, так і режисерів. Ще більше поціновувачів екранного мистецтва приваблюють злочини, шахрайства та небезпека. Тому на екрани вийшло чимало фільмів і серіалів, які розповідають історії професіональних грабіжників або початківців, охочих швидко зірвати куш.

Сайт Pro Гроші зібрав найбільш відомі, цікаві та захоплюючі серіали про людей, які не бояться перейти межу закону, щоб заробити. Персонажі – ексцентричні й загадкові, безстрашні та розумні, а сюжет часто побудований на основі реальних подій.

Приємного перегляду!

Віртуози, Великобританія (2004-2012)

Глядачам пропонується історія, подібна до відомого наративу про Робіна Гуда. Кілька симпатичних і привабливих шахраїв шляхом максимально продуманих комбінацій обводять навколо пальця малоприємних особистостей, які нажили своє багатство шляхом махінацій та обману.

П'ятеро друзів поєднують індивідуальні навички один одного, щоб винахідливо позбавляти багатіїв їхнього прибутку. Що цікаво, жертва завжди бере участь у заздалегідь розробленій легенді, яка нібито має ще більше збагатити учасника схеми після свого завершення. Але завжди результат однаковий: поганці залишаються біля розбитого корита, а зухвалі шахраї покидають арену дій з валізою грошей.

Злодії екстра-класу, США (2006)

Сюжет серіалу простий і знайомий більшості глядачів, але від цього не стає менш захоплюючим. В центрі подій – команда професіональних грабіжників, які роз'їжджають по країні, знаходячи проблеми на свою голову. Насправді справи у компанії йдуть добре завдяки розумному ватажку: їм завжди вдається виходити сухими з води після влаштування ідеального пограбування.

Здавалося б, немає на що скаржитися, але командир банди веде подвійне життя та хоче покінчити з беззаконням. Перед тим як почати нове, спокійне життя у власне задоволення, потрібно здійснити останній набіг і зірвати великий куш. Якраз на горизонті з'являється дуже ризиковане та одночасно дуже прибуткове діло, за яке гріх не взятися. Проте того разу справи підуть не настільки легко, як зазвичай.

Грабуй награбоване, США (2008-2012)

І знову перед вами традиційний сюжет про грабіж багатіїв. Історія розповідає про групу спеціалістів з абсолютно різними навичками і знаннями, яких об'єднує єдине бажання – допомагати постраждалим від бюрократичної системи. У світі чимало нечистих на руку махінаторів, які готові піти на все заради наживи. Часто для задоволення власних потреб вони йдуть по головам звичайних людей.

Тож колишній працівник страхової компанії, акторка, спеціаліст з бойових мистецтв, фахівець з вибухівки та комп'ютерний геній зібралися, щоб повертати законним власникам вкрадене майно. Звісно, завдання благородне, але зовсім не просте, адже потребує розуму, обережності та хитрощів.

Великий куш, США (2017-2018)

Не путайте з геніальною кримінальною комедією 2000 року відомого британського режисера Гая Річі. Хоча деякі спільні риси у кінострічки та серіалу є. У центрі сюжету – група злочинців, які не можуть похвалитися великою кількістю вдалих справ. Одного разу вони випадково стикаються з вантажівкою, набитою награбованим золотом. Ця подія повністю переверне життя шахраїв, змусивши їх зануритись у світ мафіозних структур.

Тепер їм доведеться прорахувати кожен крок, адже будь-яка помилка може стати фатальною. Серед плюсів серіалу – розбиття сюжету на невеликі лінії. Кожна історія має різний настрій і захоплює несподіваними поворотами. Глядача занурюють у світ погонь, боїв, заборонених речей і повного беззаконня.

Паперовий будинок, Іспанія (2017-2021)

Напевно, найбільш відомий і популярний серіал про пограбування. Це іспанська суміш криміналу і мелодрами, яка не відпускає до останньої серії. Глядачі протягом п’яти сезонів спостерігають за групою авантюристів, якими керує загадковий Професор. Він розробив унікальний план пограбування Королівського монетного двору Іспанії, але не у стандартному розумінні, а за допомогою ідеально розробленим покроковим махінаціям та обманним маневрам.

Команда злочинців опиняється у замкнутому просторі, захопивши заручників. Але перебування у заблокованому з усіх сторін поліцією монетному дворі негативно впливає на емоційний стан грабіжників. Вони сваряться, закохуються, калічать одне одного та заводять справжні дружні відносини.

Серіал став міжнародним феноменом, який цікаво дивитися не тільки любителям кримінального жанру.

Пограбування століття, Колумбія (2020)

Події відбуваються у 1994 році. Головний герой – досвідчений грабіжник Роберто Лонзо, який у минулому періодично порушував закон. Під час останньої справи мало не опинився за ґратами, тож вирішив почати нове життя і більше ніколи не займатися пограбування. Він відкрив власний ювелірний магазин, у якому продавав контрабандні цінні речі.

Підприємця з Роберто не вийшло – він дійшов до межі банкрутства. Щоб не опинитися на вулиці разом з дружиною і дочкою, чоловік вирішує повернутися до діяльності, яку робить найкраще. Зібравши стару команду, планує здійснити пограбування Національного банка Колумбії.

Раніше сайт Pro Гроші писав, які авто купують у світі (топ-10 найпопулярніших моделей). Також ми повідомляли, як стати програмістом з нуля і заробити перші гроші.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.