Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Новорічні подарунки для всієї сім'ї – топ ідей на різний бюджет

В магазинах є чималий вибір товарів, які ви можете придбати як подарунок для своїх рідних

Фото: УНІАН, Pressmaster. Колаж: Pro Гроші

Подарунки можна обрати на різний смак

Фото: УНІАН, Pressmaster. Колаж: Pro Гроші

Попри ситуацію в країні, більшість українців готується до Нового року та вже починає купувати подарунки своїм рідним і близьким під ялинку.

Сайт Pro Гроші зібрав для вас топ ідей новорічних подарунків на різний бюджет.

Що подарувати чоловікові

Найкращим подарунком на сьогодні може бути павербанк. Постійні відключення світла будуть в Україні ще достатньо довго, а тому ця річ точно стане в пригоді вашій другій половинці. Цінові категорії є різні. Ви ж можете обрати те, що підходить вашому бюджету.

Наприклад, можна обрати павербанк Sturm BC1212. Він вміє не тільки заряджати пристрої та різні гаджети, а й запускати бензинові автомобільні двигуни об'ємом до 3 літрів. У комплекті є кабель із захистом від перенапруги та переполюсування. А на самому корпусі світлодіодний індикатор заряду та ліхтарик. Місткість батареї Sturm BC1212 – 12 000 мАг. Сам павербанк заряджається за допомогою мережевого адаптера через прикурювач. Ціна моделі досягає 2 500 гривень.

Також ви можете обрати більш бюджетний варіант. Тоді вам варто звернути увагу на Power Bank Pocket. Такий павербанк має місткість батареї 5 000 мАг. Виготовлений з матового пластику, має LED-індикатори для контролю рівня заряду. Ця модель передбачає підзарядку одразу двох пристроїв. Коштує такий пристрій 420 гривень.

Що подарувати жінці

Зручний та теплий одяг. Це ще один must-have цієї зими, за який вам точно будуть вдячні. Комфортний худі, костюм, шарф, рукавиці, шкарпетки тощо. Найкращим варіантом звичайно ж буде термобілизна. Головне — зважати на смаки людини у кольорах і вгадати з розміром.

Наприклад, найбюджетніший варіант обійдеться вам у 400 гривень. Однак дорожчі моделі цього одягу будуть коштувати в середньому 1 200 гривень.

Що подарувати дитині

Звичайно, в першу чергу треба зважати на вік дитини, коли обираєте новорічний подарунок, та на її вподобання. Ми ж оберемо щось універсальне для дитини 5-9 років.

У дівчаток цього віку змінюються захоплення, ігри з сюжетно-рольових переходять до логічних і спортивних. Також у них виникає інтерес до творчих виробів та конструкторів. Тому найкраще буде подарувати набір для створення прикрас. Найменша його вартість в інтернет-магазинах стартує від 250 гривень. Найдорожчий набір коштує 1 300 гривень.

Хлопчики цього віку хочуть отримати подарунки, які допоможуть їм продемонструвати свої вміння, фантазію, фізичну підготовку та кмітливість. Тому в такому випадку малечі точно сподобаються машинки на радіокеруванні. Найдешевша коштує 449 гривень, а найдорожча – 15 180 гривень.

Раніше ми писали, що Укрпошта обіцяє клієнтам заохочувальні подарунки, а також про те, що сталося з квітковим бізнесом в Україні.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.